0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,141 puan) tarafından
Doğum yapalı 17 gün oldu herkes havalar serin diyor gece eşim üşüdüm diyor battaniyeye sarılıyor ben uyandığımda terlemiş oluyorum akşam otururken emzirirken tişörtüm su içinde kalıyor çok terliyorum lohusa bitince geçer mi

13 Cevaplar

0 oy
(3,207 puan) tarafından
Geçiyor, herhangi bir altinda yatan hastalik yoksa lohusalik dönemi sonrasi hormonlar normale dönüyor 
-Reklam-
0 oy
(1,570 puan) tarafından
lohusalıkta olur tatlım kendını ustume terlesen bunalsan da  ıcıne thısortte gıysen kalkar kalkmaz hırka al uzerıne hasta olmaya cok meyillisin suan zaten :) bol su ıcılıyor bırde bohusa iken cunku terledıkce emzırdıkce susuyor atıyor ınsan sen dıkkat et kendıne
0 oy
(23,978 puan) tarafından
Bana önce terleme sonra titreme gelirdi sonra sonra geçti lohusalikta normal 
0 oy
(7,984 puan) tarafından

15 ay olacak geçmedi benimki :ermm:

0 oy
(18,593 puan) tarafından
Normal canım ben ilk doğumumu Şubat ayında yapmıştım dışarda kar yağıyordu ama ben terden ölüyordum. Sonra yavas yavaş geçti.. şimdi yine ara ara terliyorum 3. Doğumumu yaptım 
0 oy
tarafından
Yataktan sirilsiklam kalkardim 4.5 ay oldu yeni yeni geçmeye basladi
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Logusalikta ve bi sure emzirme doneminde normal cnm. Sonra duzene giriyo. Bende terleme ne bilmezdim. En son dogumumdan sonra cok terledim. 
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Hormonlar değişiyor ondan kaynak cnm ilk 10 15 gün bende o şekildeydim gerçi tam ağustosun ortasında doğum yaptım zaten sıcak günlerdi bana hastanede klima açıkken bile terliyordum çok. Sonradan düzeldi senin de düzelir merak etme
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Evet bende olmustum. Ilkinde ozellikle asiri olmustu. Senin gibi agustos sonu dogum yapmistim. Ama kilo vermeme cok yardimci oldu. Gunde 4 litre falan su icerdim
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Çok normal ben de özellikle her emzirme sonrasi banyo yapmis gibi terlerdim lohusalik gecince azalarak bitiyor.Üşutmemeye dikkat et kalın giy demiyorum ama sürekli ustunu değiştir ayağında inceden olsa bir çorabın olsun atletin olsun her zaman.
0 oy
(54,106 puan) tarafından
bir yilaan fazla sürdü benim.kovayla su dokulmus gibi oluyordum 
0 oy
(729 puan) tarafından
Ödem atiyo vucut canim normal bikac ay terlersin sonra gecer zayiflarsin baya
0 oy
(679 puan) tarafından
Hormonlardan kaynaklı canım normal yani bende öyleydim lohusalik dönemi bitince terleme de bitti ama kendine dikkat et ter kötü yapıyor hemen rahatsızlanıyor insan 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 202 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 468 göst.
2 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 371 göst.
5 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,782 soru

24,129,678 cevap

333,955 kullanıcı

...