0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (207 puan) tarafından
Lütfen yardımcı olun oğlum 23 aylık olucak az kaldı ama uyku düzenini bı türlü yapamıyorum gece sabaha kadar oturup gündüz uyuyoruz sabah 6 7 gibi uyuyor öğlen 3 4 de kalkıyoruz onu düzene sokmadan kendim de giremiyorum 4 buçuk ay önce 2. Bebeğimi kaybettim ozmndan beri bı türlü düzene sokamadım çok şey yaptım olmuyor yardımcı olun ne yapsam olur İstanbul da havalar da biraz kötü dışarı çıkamıyoruz da bütün günümüz evde geçiyor ablalarım bilgi verin lütfen 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

23 aylık oğlum bende İstanbulda yım ve aynı dertten muzdaripiz :( ama bizimki gündüz normal gece sürekli mız mız ağlar uyanır ağlama krizine girer o kadar yoruldum ki bende 7 ay önce ikinci bebeğimi kaybettim :-(

(207 puan) tarafından
Yaa durumlarimiz aynı seninle neredeyse rabbim size de sabır versin çok zor dönemlerden geçiyoruz rabbim güç kuvvet versin inşallah bizlere
tarafından
Sorma gerçekten o kadar çok yıpranıyor ki insan ama dimdik ayakta durmak zorundayız

Amin çok amin ❤️
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Gündüz uyutma bir gün akşam erken uykuya geçin oyala gün içinde böyle böyle düzene girer
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Gündüz uyutmayacaksin akşam erkenden uyuyakalir zaten. 
0 oy
(6,541 puan) tarafından
3-4 te kalktigi bi gun aksam 8 gibi gece uykusuna yatir. O gun oglen uyutma yani. Sabahta alarm kur 7 de kaldir. 

Oglen 12-12.30 arasi uyut. 2 saat uyumasi yeterli. Fazla uyursa da uyandir. Aksam sa 9-9.30 arasi uyut.
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Sabah saat 7 de kaldır öğlen 12 gibi uyur akşamda 9 gibi yatır bir kaç gün zorla sende zorlanacaksın ama düzene girer evin içinde saklambaç oynayın onu yoracak şeyler yapın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 210 göst.
13 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aydagul (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.