Bilenler bilir belki eski postlarima da bakabilirsiniz bundan 4 ay önce tayinimiz çıktı dış karakol ev goturulemez yer olarak neyse eşim gitti giderken ailesine bıraktı bizi bende 1 ay kaynanam gilde kaldım ama kan kusturdu bana size ne anlatsam o az gelir velhasıl bende ailemin yanına gittim orda da dedikodu bilmem ne 1 ay kaldım olmadı ve kaynanam eşimi doldurmuş o sürede ailemdeyken hep kavga ediyorduk hep ama konu boşanmaya geldi en sonunda beni aradılar bana baya Bi düz gitti eşim küfür etti bana kaynanam anneme döndü dediki acaba senin kızın ne dedide benim oğlum küfür etti en basiti yani.ben eşimle aramı düzelttim olduğu ile geldim uzakta ama sonuçta aynı ildeyiz birkaç kere geldi yanıma yine eskiye döndük iyiyiz çok şükür evimi düzenimi herseyimi tek başıma 1 yaşındaki kızımla kurdum hiç kimse elimden tutmadı naklyati ev tutması eşya getirmesi elektrik su acmasi kolay gibi gorunuyor ama degil kizimi kucagima alarak gittim yaptım eşyalarımı sadece git bak dedim yakında oturuyor diye kaynanama eşyalarımın yarısını çalmış bidon bidon salcam kurutmaliklarim hakiki zeytinyağlılarim yapraklarim ne hoşuna gittiyse almış götürmüş evine evi getirdim hiçbirsey yok evde tencerelerim neyse hepsini düzelttim koydum yerine rayına girdi hersey yani hiçbir zaman yanımda olmayan Kadın beni aradı bugün muhatap bile olup aramadım kendisini oğlum senelik izine çıkarsa ya siz gelin ya biz gelelim diyor açık açık biz gelelim dedi ama bende hicbirsey demedim konuyu eşimle konuştum kac ayda bir geleceksin seninle gezmek istiyorum ayriyeten borctayiz gelseler zorlanicaz dedim ve kaynanam bize gelir herseyimi yer gider üstüne bize muska büyü herseyi yaptı eminim yine yapicak ben beraber çocuğumuuzla vakit geçirelim dedik o da olur dedi anneme zamanı gelince Derim dedi tamam o zaman dedim ama ya demezse diyorum ya bu erkenden gelirse çünkü hep eşimin gelmesini bekliyor ve eminim bir amacı var evimi taşırken eşim ve benim iç camasirlarimizi çıkarıp 1 torbaya koymuş tek ikisi var birde kucuk bir bez birbirine dolanmış 3ude ben direk birsey desemmi sizce kızlar napsm akıl verin?