0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (837 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

İyi akşamlar arkdaslar kan tahlil sonucundan anlayan arkdaslar bakabilirmi acaba doktor randevuma daha 13 gün var 

image

image

image

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Neyin vardı da gitmiştin demirin çok düşün çıkmış oglumunda düşük ordan biliyorum diğerlerini anlamadım ama 
(837 puan) tarafından
Kız hayatımda sevmediğim şey sütle yoğurt yemiyorum aslında işte bı değerim var o deferimds yüksek çıkmış kan kanseri bide ilk kanseri falan yazıyor çok korkuyom
tarafından
Aman kızdır hele doktordan duy neyse internetten saçma sapan seyer okuyup 13 günü zehir etme kendine bence bişey yok demirin düştü diye böylesin benim oğlanın 5e kadar dusuyo senin 8de kalmış bişey yoktur alahin izniyle sen dediğim gibi pekmez falan iç biraz
(837 puan) tarafından
Allah razı olsun cane kız doktorlar da fazla onumlu konusmuyor o yüzden tahlilleri görünce daha bı aklım gidiyor
tarafından
Doktor en kötüyü söylemek zorunda canım kendini hazırla herşeye diye en kötüyü baştan soyluyolar
(837 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah canim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ürik asiti bilmiyorum ama diğer değerler kansızlık var diyo. Demir değerin de iyice düşmüş
tarafından
Ürik asit ilaç kullanımı veya sağlıksız beslenmeyle de düşebiliyomuş. İlla hastalık olacak değil yani. Zaten çok düşük değil umursamaz bile doktor onu.
(837 puan) tarafından
Ayy inşallah cane hicbiser ilaç kullanmıyorum ama sigarayla toz şeker tuketiyorum  aklım almıyor nie böyle bişey yaptığımı Allah razı olsun baci
tarafından
Cümlemizden canım. Ya sigara içilen vücut zaten her türlü bitiyo.. Ben de kullanangillerdenim.

Pdw için çok şey yazmışlar ben bilemem o kadarını, doktor diğer sonuçlarla birlikte değerlendirir
(837 puan) tarafından
Saol cane Allah razı olsun çok yardımcı olsun
tarafından
Sen de sağol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
28 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evlatlarim (837 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,905 soru

24,392,958 cevap

349,444 kullanıcı

...