Bu sanırım hoşgeldin iki yaş sendromu mu iki günde bir buçuk yıldır yapmadığı yaramazligi yaptı bu sendrom mudur nedir ne kadar sürüyor ya ben doğurana kadar catlarim hergun böyle olursa normalde asla yapmadığı şeyler yapıyor ilgi demeyin bütün gün ömrümü ona tüketiyorum işi gücü bırakıp bunda ilgi eksikliği değil ilgi arsizligi olur anca birde bu dönemde nasıl yaklasmam gerek kızıp bağırmak çözüm değil pozitif disiplin şeklinde otorite korumak için ne şekilde tepki vermem gerek
Ah ah bizde o illet sendroma yakalandık sanırım bu gün doktora gittim çocuğun ilk ergenliğini yaşıyor dedi
Ve 4 yaşına kadar sürebiliyor muş
En iyisi bebekler 2 yaşına gelince babalarına atıp 4 yaşına gelene kadar ülkeyi terketmek gerekiyor hay baslayacam bebelerin bu abuk subuk dönemlerine sendromlarina ataklarına ne çekiyoruz ya
Sen birde onu bebek doğduktan sonra gör daha da beter olur yani benimki anamdan emdiğimm sütü burnumdan getiriyor uykuda bile ağlıyor du 22 aylık oldu kızım bu arada bebek de 15 günlük yani demem o ki bence bunlar iyi günlerin Allah yardımcın olsun bacım
1,487,486 soru
24,316,835 cevap
345,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın