0 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,104 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Duygusallığın dibini yaşıyorum şuan.   

Sefirin kızı dizisini izledim şimdi. Hüngür hüngür ağladım. Hele o anne kız ayrılma sahnesi beni bitirdi resmen. :'(  Buraya ağlamış bir oven bırakıyorum :'( Benim ponçik kalbim hemen de duygusala giriyor :'(

image

5 Cevaplar

0 oy
(5,935 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kiyamam ben sana güzel yüzlüm. Azicik gul ;))Annem in bir lafı var  biz ağlayıp duralım onlar milyarları götürsün:)))) duygusal bir dizide bunu der.aman hic ağlayamam onlar nerelerde yiyor kim bilir o paraları kalk kiz cay koy çaydanlık gördeiki neşen yerine gelsin der ;))))
(5,935 puan) tarafından
Inşallah kuzum eşime göre benimle vakit geçirip yardımcı olmak çok güzel bana göre de öyle tabiki ama çalışması lazım bence:)
(2,104 puan) tarafından
Yani sonuçta para şart:)
(5,935 puan) tarafından
Şükür kuzum şimdilik sıkıntı yok tabiki calismasa da olmaz ama kısmet bulur bir yerden  inşallah
(2,104 puan) tarafından
Inşallah ablam hayırlı güzel iş bulur inşallah
(5,935 puan) tarafından
Amin canım amin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben de izledim ama yarısında zalim İstanbul izledim yarısında onu izledim hiç bişey anlamadım :) ama o adamın kıza inanmadığı sahnede sinir oldum acayip 
(2,104 puan) tarafından
Valla kaynana da bunu açmıştı bune ya ben çıkıyorum eve yasak elma izlicem dedim az önce izledim ağlaya ağlaya geberdim resmen. Bi anne olarak hele o anne kız ayrılma sahnesi beni benden aldı:/
0 oy
tarafından

ben şu an aglamana değil güzelliğine takılmış durumdayim ula.n insan ağlarken de güzel olabilir mi :D

ahahaha cok gaddarim pardon güzel yüzüne gülmeler yakışır bir daha görmeyeyim ağladığını owen <3:D

(2,104 puan) tarafından
Yok bee güzellik mi kaldı yaşlandık anasını satim:D
Ağlatmayin beni bakmayın böyle olduğuma poncik bir kalbim var benim☺️ ❤❤
tarafından
poncikligine kurban :D ❣❣❣
(2,104 puan) tarafından
Ehe ehe ehe :D iş atıyorum:D
0 oy
tarafından
Yav de kalk git leee :D sen mi duygulsalsın heee gadarrrrr
(2,104 puan) tarafından
Hele kro jsjsjsj:D
Tabiki duygusalım çit kırıldimin tekiyim ben :(
tarafından
Yalancı caniiii :)
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Sana kirpiğin kaşına değdiği Zaman türküsünü armagan ediyorum ❤️
(2,104 puan) tarafından
Hemen dinliyorum teşekkür ediyorum ❤❤

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 615 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 871 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2melek (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,536 soru

24,416,392 cevap

351,264 kullanıcı

...