0 oy
1,114 göst.
Diğer kategorisinde (1,414 puan) tarafından
Kızlar oğlumun 1 buçuk ay sonra 4 yaşını kutlayacağız. Yaşım 35. Atanmak için eşim  bir sene daha kpss çalış 2.çocuğu 1 sene erteleyelim diyor  inşallah ama çevreme bakınca çok düşüncelere dalıyorum migrenim azıyor.

Konu şu oğlum 9 aya kdr şiddetli gazlıydı gecemiz ğündüzümüz hiç tam parça 3 saat uyumamışızdır. 2 yaşına kdr hiç gezmelere gidemedik oğlum huzursuz diş sorununu çok ağır geçiriyordu. Neyse şimdi 4 yaş hala ara ara gece uyanır geri uyuyamaz saatlerce. Yaramazlığını söylemiyorum bile.

Bu kdr erteledim şimdi 1 yaş daha sınav için ertelrsem 36, yaşını geçmiş olacağım çocuğum olmazsa veya riskli gebelik olursa diye sürekli kendimi sorguluyorum!!!!! Değer mi 1 yıl daha ertelemeye, atanamıyorum da zaten

. Herkes bana diyor ki ayy bütün çocuklar uykusuz , diş sorunu ,gazlı oluyor,sen rahatına düşkünsan diyor. 

Ama ben sağlma piskoloji ile ekransız eğitimli bir çocuk yetiştirmek istiyordum sadece

24 Cevaplar

0 oy
(3,554 puan) tarafından
Kendini ne zaman hazir hissedersen o zman yap bence

Yas.faktoru onemli tabi ki iyice kendini olc tart.kendini dinle

Bende 32 yasindayim 1 cocukla tek basima cok.yiprandm esimde bende istemiyoruz cnku maddi manevi olarak ancak 1.cocugu kaldirabilirz 

Tek.cocuk dusunuldugu kadar bana.artik dezavantaj gelmiyo 

Esimin cok kardesi var ama yalniz hissediyo keza benimde.kardesim oyle.aman aman bir bagimiz yok.
(1,414 puan) tarafından
Yaaa işte çocuk konusunda ben de eşim de geleneksel düşünüyoruz ama maddi imkan yok dediğiniz gibi. Ben atanmış olursam vala üst üst 2 tane yapardım:)) şaka bir yana da gerçekten yıpratıcı, çoğunlukla ben sakılorum çok severim çocukları anaokul öğretmenyim ama işte yaşım ileri. Yani oğlum 4 yaşında neden şuana kdr getirmeden 1 tane, her çıçuk gazlı vö diyorlar. Ama bilenler gerçekten anlıyor
(3,554 puan) tarafından
Cocuk buyutmek edakarlik sabir isteyen bjr surec bide kaygi bozuklugum.var herseye kaygilan uzul yipran daha da zorlayici oluyor
Bide soyle dusunuyorum bencilce mi bilmiyorm dunyaya ben sadece cocuk yetistirmek icin gelmedim 3 4 cocuk olsa.ben ne zaman kendimle.olacagim kendimi ne zman dinleyecegim Allah evlatlarimizia hayirli saglikli mutlu birey olmayi nasip etsin ama.bir yerden sonra insan kendiyle basbasa kaliyor insan en cok kendini dusunmeli cok cocugu olana madalya takmiyolar
Ayrica bide bunun esit davranma.adil olma durumu var ki burasi da cok zorlayici bir yerde de isin icine vebal giren bir konu herkese esit.mesafe de adil olmak da kolay degil
-Reklam-
0 oy
(4,403 puan) tarafından
36 yaşında ilk çocuğunu kucağına alan ben. Kızım şimdi 15 aylık. Niye geç olsun kız. Artık geç diye bir şey mi kaldı. Her yaşta her şey mümkün. 
(1,414 puan) tarafından
Yaaa hala bu konuda biraz geleneksel düşünüyorum sanırım. Ne bileyim devlet hastanelerin durumu belli 2 aydır alamıyorum randevu... o yüzden imkan olsa çok güzel doktorlara hastalarere ğidiilir. İnşallah ben de bu sene hamilelik düşünüyorum artık hem sınav hem hamililik ne kdr bir arada giderse
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Hepsi de gazlı olmuyor. Yaşamayan gerçekten bilmez… 
(1,414 puan) tarafından
Hay ağzına sağlık. Ya milletin genelde 4,5,6 ayda biterdi bizim rapat ,9 aya kdr sürdü üstüne diş bizi mahvette 2yıl.... umudum bu 2. İnşallah öyle olmaz
0 oy
(5,314 puan) tarafından
27yaşıma ağustosta girdim 7yillik evliyim3yaşında kizim oldu sağlık problemleri var kızımın test verdik genetik çıkmadı ama dun 3bölüme gittik herkes ikinciyi.hemen yapın diyor esimde onun gazina gelip arada istiyor ama ben istemiyorum çevrmden bazıları da ayni sekilde rahat olmayi seviyorsun vs diyor ama onlar sadece gördükleri kadar yorum yapiyorlar yoksa benle birlikte bu yaşına kadar baksalardi demezlerdi kendini hazir hissedersen yap ama çevrenin ne dedigine bakma onlar mi çocuğun gazıyla vs uğraşıyor ben dışardayım mesela biri birşey diyince sen mi baktinda konusuyon diyorm atanamiyorsan bosver yap ama illa atanacam diyorsan yapma salla tek çocuk da yeter 
(1,414 puan) tarafından
Yaaa canım benim , Allah razı olsun senden. Haklısın eşim çok istiyor özelde çalıştırmyor atan diye, 36 yaş biraz ürkütüyor beni ama inşallah rabbim nasip ederse hamile iken son kez hazırlanacağm olmazsa da derim çabalarım en azından hamile kaldım:( rabbim size de şifa versin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,676 soru

24,101,979 cevap

332,462 kullanıcı

...