0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
Kızlar dünden beridir cok korkuyorum evde küçük kertenkele var 4 katsayım nasıl gelmiş bılemıyorum sesler durunca cıkar ben bakınca hemen tezgahın arkasına kaçıyor bılıyorum zararı yok ama ne bılıyım korkuyorum gece tekim 

4 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından
Ben cati katında oturuyorim geçenlerde bitane eşim görmüş ki Cook korkar ben korkmam gelmiş uyuyirm kalk kalk mutfakta  bişi var sakami yapiysn bırak uyuyirm dejdm valla var yılan yada kertenkele dedi geldim baktım ufacık bı kertenkele valla dik supurge ile hal ettim bı kaç gün sonra bitanedaha gördüm onuda hal ettim süpürge ile süpürgenin torbasını da balkonda posete döktüm ben az korkarım
(89 puan) tarafından
Kız hareket edince hemen kacarr
(345 puan) tarafından
Valla ilk gördüğümü alamadım kuyruğu  koptu gerisi kaçtı sonra buldum onu fazla gidemedi diğeri halı ile dış kapı arasındaydı sinsice süpürge ile aldim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gördüğün zaman çalı süpürgesi ile at dışarı gitsin 
(89 puan) tarafından
Kıx durmazkı hemen kaçar
0 oy
(4,950 puan) tarafından

Benim eve de girmişti bulamadım sonra büyük kızımın yatagini toplarken pike sinin içinden çıktı :sick: hemen sprey cifle köpük içinde bıraktım ve kipirdayamadi komşumu çağırdım aldı attık ☺️☺️

0 oy
tarafından
Eşine attır dışarıya. Bize de gelmişti geçenlerde eşim evdeyken kayboluyodu. Gündüz görünce mecbur öldürdüm. Eşim kızdı biraz ama napim korkuyorum ben, çocuklar da korktu .. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 269 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hediye&HM (6,833 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 497 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 576 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 870 göst.