Merhaba arkadaşlar ben ne yapacagımı bilmiyom artık bi çare bi çözüm yok mu bilmiyom ben kaçarak evlendim ailemle görüşüyorum geleyim konuma eşimin annesi geçen piknige gitcektk 3 araba gittik kalabalığız çoçugum kaynanamın kucagındaydı ben aldım hani benim çoçugum ya ertesi gün eşimi aramışlar karın çoçugu kucagımızdan kaçırıyo sevmicez artık sevmemiz battı size senide o kadına feda ediyom çoçukta onun olsun bana hattimi bildirdi falan ki bu zamana kadar dışarı çıktıkmı ben çoçugumu hiç kucagıma almam onlar ilgilenir onlarla olduk mu sadece emzirmek için verirler kendi yedirir kaynanam bakar ilk torun ya benimde ilk anneligim ama onların yanında kucagıma almaya sevmeye korkar oldum neyse ben bi de hergün arar napıyon annem derim anne bile demem babasınada aynı şekil meger ben aile olduk sanarken beni hep içten içe kurulmuşlar yaptıgım bişey de yok tek yaptığım yapmacık olamamak üzülür kırılırsam hemen suratım düşer gülemem akşam oldu yanımda aradı annesini bana demedigi kalmadı o kadın suratsız seni kendine baglamış köpek hiç bi zaman bişey istemedim ondan çoçugu kucagımızdan almak huy olmuş onun olsun kızıda sende onun ol el kızının borçunu ödemekten yıldım düğün borçlu bir sürü hakaret işte devamı ahmet hep beni savundu neyse sabah oldu beni suçlamaya başladı bu sefer annesi aramış abin amaliyet olcak demiş kolunda sinir sıkışmasından cuma günü ben kırgınım konuşmak istemiyorum şuan aramadın ne abimi ne annemi karım degilmişssin dedi kapattı siz olsanız napardınız