0 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben ne yapacagımı bilmiyom artık bi çare bi çözüm yok mu bilmiyom ben kaçarak evlendim ailemle görüşüyorum geleyim konuma eşimin annesi geçen piknige gitcektk 3 araba gittik kalabalığız çoçugum kaynanamın kucagındaydı ben aldım hani benim çoçugum ya ertesi gün eşimi aramışlar karın çoçugu kucagımızdan kaçırıyo sevmicez artık sevmemiz battı size senide o kadına feda ediyom çoçukta onun olsun bana hattimi bildirdi falan ki bu zamana kadar dışarı çıktıkmı ben çoçugumu hiç kucagıma almam onlar ilgilenir onlarla olduk mu sadece emzirmek için verirler kendi yedirir kaynanam bakar ilk torun ya benimde ilk anneligim ama onların yanında kucagıma almaya sevmeye korkar oldum neyse ben bi de hergün arar napıyon annem derim anne bile demem babasınada aynı şekil meger ben aile olduk sanarken beni hep içten içe kurulmuşlar yaptıgım bişey de yok tek yaptığım yapmacık olamamak üzülür kırılırsam hemen suratım düşer gülemem akşam oldu yanımda aradı annesini bana demedigi kalmadı o kadın suratsız seni kendine baglamış köpek hiç bi zaman bişey istemedim ondan çoçugu kucagımızdan almak huy olmuş onun olsun kızıda sende onun ol el kızının borçunu ödemekten yıldım düğün borçlu bir sürü hakaret işte devamı ahmet hep beni savundu neyse sabah oldu beni suçlamaya başladı bu sefer annesi aramış abin amaliyet olcak demiş kolunda sinir sıkışmasından cuma günü ben kırgınım konuşmak istemiyorum şuan aramadın ne abimi ne annemi karım degilmişssin dedi kapattı siz olsanız napardınız

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah sabır versin diyecek bişey bulamadım 
(2 puan) tarafından
Sagol bacım
-Reklam-
0 oy
(423 puan) tarafından
Sülalesi bozuk bence kocanda meyilliymis kardeş kusura bakma kan çekiyor iste
(2 puan) tarafından
Onlara göre ben bozukmuşum bacım ben almıcakmışım kendi yavrumu onların kucagından kendisi anneci zaten ölür annesine evde sende zaten bırak çoçugu diyo anası benim ben
(423 puan) tarafından
Annesinin eteğinden ayrilmayacaksa ne diye evlenmiş milletin cocugunada mi analık yapcan artık gitsin anası emzirsin onu Tobe tobe ya  bence laf çıkartmaya bahane aramislar seninkinede kim bilir daha neler dediler bı kucamizdan aldı demeye laf mı edilir başka biseyde vardır
(2 puan) tarafından
Bide ne diyor ben menoboza girmedim daha bitane daha dogururum diyor benim çoçugumu kocamı benden kıskanıyor o kadının olun ikinizde diyor
(423 puan) tarafından
Dogursun ozaman niye duruyor Allah'ım yarabbim ya lafa bak kafayı yemiş ayrıca seninle evlenmiş senin olmuş zaten ne dediğini bimiyor
(2 puan) tarafından
Eşime söylüyorum bunları bunları dedi diye kötü bişey söylememiş diyo bana
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Allah sabır versin benimki de aynı model istiyor hem onda olsun bende kaçarak evlendim ama ben ailem ile görüşüyorum kaçmakta değil aslında hepsi gideceğimi biliyordu 

Neyse ben evlendiğim günden bu güne asla onlara öylr bir taviz vermedim eltimi köpek gibi kullanırlar eltim donlarına kadar katlar ütüler aynı apartmanda yaşarız eltimin kızını bir alır evine gece geri verir 

Ben hep onlara karşı bir çizgim vardı hiç bozmadım anne baba diyorum ama teyze amca der gibi bunu eşimde söyler hep te derim benim bir annem babam var formalite icabı söylüyorum elimde olmasa teyze amca derim neyse benim şuan bebeğim 8 aylık doğduğu günden  bu yana asla karışamazlar gelip alamazlar izin isterler ama benim eşimle bunu böyle sağladı birkaç sefer böyle eşimi bana karşı doldurmaya kalktığımda eşim kendi annesine ablasına babasına siktirin gidin Benim bir ailem var Karım çocuğum ve benden ibaret beni çok zorlamayın ben bu apartmandan taşınır giderim çocuğun yüzüne hasret büyütürüm sizi Benim karıma laf söylemek kimseye düşmedi o benim karım herkes ağzını toplayacak dedi Her seferinde yani canım o yüzden er zaman şuna İnanırım ki fazla samimi olmamak gerek bu kendi ailemiz olsun eşinin ailesi olsun bu hep böyledir
(2 puan) tarafından
Aynı valla bende gittim mi donlarına kadar katlarım yerimde oturmam geçen bayramda banyo yaptıkları yeri bile ben yıkadım girdimde oda dogumuma yakın yapmıştı benim geldilermi elleri boş gelmezler herşeyi alırlar torunlarına ama benim yapmadıgım şeyi yapıyo gibi kocama söylemeleri ben kendi çoçugumu nasıl kaçırayım ben çoçugum zaten herşeyleri yapmacıkmış arkamdan demedikleri bırakmıyolarmış gerçek yüzlerini gördüm kocam onlarla kavga edip kızınca yapma kocam annen baban onlar kötü davranma ara bak sor diyen benim bu saatten sonra gerçek yüzlerini gördüm ya benim iyi halimi begenmediler bende artık bi gelin gibi olup yerimi sınırımı bilicem
(2,203 puan) tarafından
Vallahi canım benim Kayınvalidem Kayınpederim ne bebeğime bir şey aldılar ne bana bir şey yaptılar ben yüksek riskli gebeydim tansiyondan dolayı benim ve Bebeğimin ölüme riski vardı Ona rağmen Hiçbir şey yapmadılar 3-4 gün hastanede yattım 33 haftamda çıkıp bana bir bardak su bile getirmedi Ben Hastaneden çıktıktan sonra kalktım Yemeğimi yaptım Elimi topladım ben de ilk başlarda senin gibi eşime diyordum yapma hayatım annemdir babamdır üzme gönüllerini hoş tut Sonra baktım ki ben böyle yaptıkça onlar Fatih foto bilmiyorlar asla karışmıyorum bunu eşimin yüzüne de söyledim Senin ailen benim önümde ölüyor olsun kalkıp bir bardak su vermem ve beni asla ilgilendirmiyorsunuz diye ben zaten bunu baştan söyledim eşime bunları gördükten sonra ama ben başından beri hiçbir şey yapmıyordum onlarda
(2 puan) tarafından
Ben ne kaybediyorsun hep iyi olmakla kaybediyorum herhalde az önce amaliyat olcak sana yakışmaz ara bakalım kandil bugünde dedim aradım açmadılar aramam bu saatten sonra

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,730 soru

24,020,271 cevap

328,191 kullanıcı

...