0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından
Kızlar en son kadın doğuma 6 sında gittim bu ayın şuan 32 haftalık gebeyim. Dotkorum tedbir amaçli detaylı ultrason istemişti zamanında yaptırmıştım ama yapan doktorun makinesinden kaynaklı detaylı bakamamisti 22 sinde detayliya tekrar girdim radyoloji doktoru herşey iyi gözüküyor dedi çok sukur. Bugüne de kendi dotkoruma randveum vardı gitmekle gitmemek arasında kaldım hastane uzak yol detaylidaki dotkor bı sıkıntı yok dedi randevuya gitsem de sadece sonuç bakar gönderir yeni detayli ultrasona girdim diye sizce gitmeme gerek varmı  bide 2 hafta daha kaynanamlar burda olmicak kontrole de bı 2 hafta daha gidemicem sizce bugün son kez gideyimmi 

2 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım gebeliğin ileri artık ne kadar kontrol o kadar iyi bence
-Reklam-
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Ben neredeyse ayda 3 kere giderdim . Bence git gebelik bu bilemezsin Allah korusun ters giden birsey olur şu azalması erken doğum vesaire bir sürü şey git yani sorman hata . Kafan rahat olur 
(259 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum da eşim gereksiz diyo hastane uzak boşuna yorma kendini diye fusunuyo ama giderim Yaa haklisiniz
(1,344 puan) tarafından
Eslere kalsa bir tek doğuma git derler . ;) kendimle götürdüm bir kere sadece oda tövbe ettim daha gelme dedim . Niye bu kaşar bekliyoruz ne gerek var di geldik felan filan doğuma götürdüm yine aynı niye doğuma almıyorlar hemsirelerle  tartışıyor biz nye bekliyoruz

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 179 göst.
0 oy
8 cevap 422 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.
0 oy
4 cevap 191 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,254 soru

24,055,757 cevap

329,903 kullanıcı

...