0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Kızlar spiral taktiricam da 40 günlük olduk ilaçlı mi ilaçsız mi takarlar birde 40 ı çıkar çıkmaz takan oldu mu

5 Cevaplar

0 oy
(1,344 puan) tarafından
Aslında rahim Bi kendini iyice toplasın sonra taktir . Benm gorumcem 40 çıktı 2 sonra adet oldu taktirde ama kaymış tam yerlesmemis bebeği 3 aylıkken Hamile kaldı bnm fikrim ve tavsiyem bu  yine de size kalmış birsey 
(1,224 puan) tarafından
3 aylık iğne aldım bende 3 tane stok yaptım geldikçe eczaneye alıyorum spiral iğne 1 1 buçuk sene korusun sonra emzirme bitince en etkili hapa başlarım diyorum
(1,344 puan) tarafından
Daha mantıklı olanı hap ama unutmamak lazım kullanmaya başladığında  ben alrm kurmuştum  akşam 9 a unutursan vay haline :)))
(1,224 puan) tarafından
Kız hamile kalmamak için insan unutur mu hiç ben her gün vitamin kullanıyorum ya ondan unutmam akşam belirli saatim olur 2 tane peş peşe olunca insan unutmuyor haha
(1,344 puan) tarafından
Herkesi kendim gibi sanıyorum unutkanlık oluyor bnde ben çocuğu klozete unutmuş  bir anneyim:)
(1,224 puan) tarafından
Arada bende de varda canım hamileliklerim zor geçince kusma dikiş acısı vs insan unutkanlığı unutuyor :))
-Reklam-
0 oy
(11,534 puan) tarafından
Bebem 2.5 aylıkken taktırdım ilacsiz takılıyo
(1,224 puan) tarafından
Saolasin canım
0 oy
tarafından
Doktora görün o sana söyler ztn uygun mu değil mi diye 
(1,224 puan) tarafından
Bugün randevum var da doktorum da biliyor hamileliğim dikislerimden dolayı çok zorlu geçti dedim hemen takdiran var mı boşuna doktora soylemim diye
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Taktırma bence sprialle hamile kaldigimi öğrendim geçen hafta üstelik kayma falanda olmadan hamile kaldım şimdide dış gebelik şüphesi var Bin pişmanım taktirdigima karumuyor
(1,224 puan) tarafından
Bununla 7 8 sene korunan oluyor canım taktirmayip adet olmayı bekledim aha 2. Bebe yanımda yatıyor hem 3 aylık korunma igne spiral 2 si birlikte kullancam emzirme sürecim bitince de 2 si artı hap artık ne varsa kullanicam daha çocuk düşünmüyorum korusunda yani
0 oy
(4,773 puan) tarafından
Biraz daha bekle ikincisinde devlet ilaçlı yani hormonlu takmıyor hormonsuz takıyor 
(1,224 puan) tarafından
Canım bekledim aha 2. Çocuk kucağımda artık beklemek istemiyorum ya birlikte olmasak da hamile kalicam o derece yani :))
(4,773 puan) tarafından
Valla canım rahmin toparlanmissa hemen takıyor ama adet olmuyirsan kan testini yasa gereği istiyor kadın doğuma rendavu al sonra kan ver sonuca göre hemen takıyorlar
(1,224 puan) tarafından
Dün gittim kan testi de verdim adet ol 3 ay sonra gel anca o zaman takarız dedi 3 ay korunabilsem niye sana gelim dimi doktorum hiç takma 6 aylık olunca doğum kontrol hapı verim dedi eşim ocakta deri alti implantı yaparız dedi kaldı herşey anlicagin canim
(4,773 puan) tarafından
Rahmin Toparlanmamistir o zaman canım yada rahmin uygun degildir hadi hayırlısı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,199 soru

24,179,676 cevap

336,272 kullanıcı

...