0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (3,670 puan) tarafından
Mutsuz olduğum içinde mutsuzum eş denen çok bilmiş anaci münafık içimdeki o hayat enerjisini sevincini herşeyi yok etmiş ne fark ettim biliyonuz mu ben şen şakrak biriydim gulumsem kahkaham eksik olmazdı hiç aglamazdim ben evlendigim den beri anası olacak rezil pislik yüzünden gözümden yaş eksilemdi babam ağzına tukurmus hepsinin ailem resti çekti onlara yine de durmadı eş denen o adi de yanmda goeunne bir süs köpeği dışında bişi değil asla savunması beni aileene dur diyemedi lanet olsun hayatıma siçtilar okadar mutsuzum ki o kadar nefret ve kin doluyum ki Rabbim burunlarindna fitil fitil getirsin Allah bunun hesabını bin kayıtla sorsun ,, asla affetmiycem nasıl kavga edince buxtun ailesini toplayıp karım suçlu diyorsa herkesi toplayacak herkesin önünde özür dileyecek bn asla affetmeyecem

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allaha havale et Rabbım er yada geç yaşattığın bin katını yasayacaklar
-Reklam-
0 oy
(443 puan) tarafından
Herkes mutsuz kuzum herkesin var bir derdi sorunu  Allah'a havale et bırak konuşma muhatap olma  kötü kötülüğüyle kalsın 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 719 göst.
7 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Emirin Annesi 34 (43 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 878 göst.
24 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (6,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 581 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Merhaba ben sen (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 298 göst.

Kategoriler

1,492,512 soru

24,387,058 cevap

349,057 kullanıcı

...