0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Spor salonuna başladım aslında başlamadan  diyet yapıyordum kendimce de 5kilo verdim sonra duraksadı ekmek şekerli şeyleri kesmiştim ama kilo veremeyince motivasyonum düştü iki haftadır ekmek simit yiyorum yâ diyetisyen için devlete giden falan var mı ? MHRS den randevu alayım dedim baktım öyle bı bölüm vs yok direk hastaneden mı alınıyor acaba.

2 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından
Standart sabah yumurta yesil salata  peynir zeytin. Aksamda. Ya. Protein salata ya sebze yogurt.   Yani ya  sekizotu yogurt ya ispanak yogurt kabak yogut corba falan yerim. Yada tavuk talata balik salata  et salata kofte salata.  Arada bazen bakliyat. Yigurt yerim 
tarafından
Benim de pek işte kırmızı et tavuk balık süt aram yok ayda bir falan onu da isteyerek değil ama  yumurta yoğurt falan yerim
(9,081 puan) tarafından
Onlar olmadan diyet olmaz. Yag yaktran protein. Et tavuk baliksiz sadece sebzeyle kilo versen bile genelde  yag kaybi az okyr
-Reklam-
0 oy
(321 puan) tarafından
Daha doğrusu kelin ilacı varmı diye sorsaydin daha iyi olurdu:D cnm dahiliye ye sıra al kan testlerini yaptır diyetisyene gitmek istediğini o sıra açacak sana yönlendirecek seni 
tarafından
Ben de öyle midir diye düşündüm demekki öyle oluyor tamam cânim teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 114 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde 2801 (855 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
4 cevap 239 göst.