0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar tam 19 hafta istiğfar ettim 

Neyse Rabbime çok dualar ettim kesildi bir anda anlamadım o gün dünyalar benimdi  çünkü içtiğim su midemde kalıyordu

Şuan 20 haftalık hamileyim 

Ve tiksinme başladı ya herşeyden tiksiniyorum şimdide etten yogurttan herşeyden kuru ekmek su 

İyi geliyor maden suyu 

Artık mutfağa giresjm yok bu arada yoğurtlu kesme aşı çorbası denir bizde ayran aşı çorbası de diyen vardır adına onu 20 haftalık oldum nefessiz yiyorum bunami aseriyorum anlamadım ki bugün gebe yapacam.

6 Cevaplar

0 oy
(1,344 puan) tarafından
Of sen ne diyorsun 8 ci haftadan 38 e kadar kustum her gün her sabah her yemekten sonra çok kötü bir gebelik geçirdim birsey yiyemedim 9 ay boyunca çok vitaminsiz kaldım son 1 ay kala 7 gün boyunca kan ve vitamin takviye edildi ayıptır söylemesi  4 bin TL tuttu ilaçlar serumlar.  Ye iç bak kendine  düşersen doğumun zor olur ben ayran aşı  çorbasını cok seviyorum hep yaparm mutlaka  buğdaylı felan da güzel oluyor ama onu bile yiyemezdim  kusardim hemen . Balık et . Tavuk eti somon ekmegi  cay soğan sarımsak peynir zeytin  yumurta aklına ne gelirse tiksinir yemezdim  sadece sut ve yoğurt iyi gelirdi bir insan 9 ay boyunca birsey yemezmi 
tarafından
İşte bende hepsini çıkarıyorum tek çıkmayan ayran adı çorbası kuru ekmek su ve maden suyu
Allah razı olsun bacım
(1,344 puan) tarafından
(Minik papatyam ) beni ameliyat etmiyordu hiç bir doktor kan değerlerim çok düşüktü  diye yememezlik yapma zorla bana soda iyi gelirdi sade soda yoğurt süt  Salata suyu bide
 Kan değerlerin düşerse benm durumuma düşersin Allah korusun kan değerim yükseltildi sonra doğuma alındım ve yinede narkoz vermediler tam bayiltmadilar  kan değerim düşüktü uyanamam diye . Yarı belden uyusma yapıldı mecburi ben istemediğim halde
(1,344 puan) tarafından
(Gokefram) zor bir durum ama ya canım çekiyordu ama yiyemezdim  artık korkuyordum kusmaktan zeytin yağlı sarmaya deli olan ben görmek bile istemiyor dum
tarafından
Anladım canım yok ya yemeye çalışıyorum çıkarsam da tiksinsemde etten tiksiniyorum yutamiyorum ama suyunu bir anda içiyorum üzerine ekmek.
tarafından
Ay bu ben vallahi tükendim artık murfak düşman gibi gözüme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kızımda feci bulantı ve mide yanması yaşadım yemek yiyemiyordm yanmadan 16. Haftada bitti 

Şimdi yanmam hiç olmadı bulantım da kızım gibi olmadı birkaç haftada bitti 14. Haftadayim kızımda dolap kapağı açsam kusuyordm
tarafından
Seninki kız mı :)
tarafından
Kız. Bilmiyom göstermiyor ultrason aletini sevmiyo Muş
tarafından
Benimkiler edepsiz ya açıyorlar hemen :D
tarafından
Ahahahaha benimki yok ya göstermiyor kız bı hızlı dönüyor derdine ne oldu görsek ne olmuş
tarafından
Ahahah biz 13 öğrendik bakalım:D
0 oy
tarafından
Ben kusamiyordum ama kusmuk boğazıma gelip geri giderdi kusacak gibi olurdum kusamazdim cookk çektim ahh ahh 
tarafından
Ay yok ben poşetle geziyorum
tarafından
Valla keşke kusup rahatlasaydim tüm midem ayağa kalkiyordu tadı bırakıp iniyordu daha kötü birsey bence
tarafından
Kusmak ta kötü halıya kapıya fırlıyor di özür dilerim ama canım öyleydi halıları haliciya yolladık tüm eşim kollarimdan tutup bir eliyle leğeni tutuyordu işte
tarafından
Yaaa hamileliğin demek herseyi sıkıntı:((
tarafından
Canım bunda böyleyim ilkim çok güzeldi
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Bende 8 haftalık hamileyim ne yesem midemde kalıyor su içsem aynı sekilde midem aşırı şişkin yediğimi çıkarıyorum nereye kadar böyle gider bilmiyorum benim ilki erkekti hiç onda yaşamadım böyle şeyler acaba kız olabilir mi diye düşünüyorum bende 
tarafından
Unutlandirmak istemem ama daha öğrenemedim 20 haftalık
Belkide kızdır kxilarda bulantı kusma tiksinme bacak ağrısı çok oluyormus
(3,352 puan) tarafından
Bulantı yok tiksinme de yok sadece akşam yemeği yediğim zaman çok rahatsız ediyor beni hazımsızlık var mecbur kusuyorum bende
0 oy
(2,671 puan) tarafından
ilac kullanıyor musun canm? brn prilam kullandım iyi geliyordu 
tarafından
Evet var canım bana iyi gelmiyor
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Seninki iyiymiş ben kocadan tiksinmistim Allah im ne zor günlerdi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 250 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,365 puan) tarafından soruldu