İlkinde pasta alıp mum yanına ultrason kağidı koydum
İkincide de pasta aldım dükkana gittim uflettım bu sefer anladı direk
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde doğum gününe denk gelmişti. Pasta yapmıştım kapıda karşıladım. Daha sonra kutunun içine örgü patik koydum öyle sürpriz yapmıştım ikimizde baya duygulanmıştık ama o gebeliğim kimyasal gebelik oldu. İkinci kez pozitif olan gebeliğimde kimyasal gebelik oldu. Üçüncü ve dördüncü gebeliklerimde hep testi yaptım, bir yere ters bir şekilde koydum, kamerayı başlattık ve karşısına geçtik ikimizde öyle öğrendik ☺️ Ekstra bir sürpriz yapmadım yani birlikte öğrendik. Zaten ilk iki hamileliğim kimyasal gebelik olduğu için sonraki ikisine çok sevinemedik kalp atışını duyana kadar
Hamileliğimi eşim bana müjdeledi
Benim müjdeleme olmadı istemiyordum... oyuzden ağzıma geleni saydim bu 2nvi çocuğum 2sindede korunuyorduk sözde şuan 24 haftaligim... sağlıkla gelsin inşallah...
Doğum günün de kalpli kırmızı bir kutu aldım içine yazı yazdım hazır mısın baba ben geliyorum diye❤️ bide tulum aldım hazırladım eşim işten gelince görsün diye yatağın üzerine koydum açtı baktı şaka dimi dedi inanmadı çok erken oldu çünkü :)))
Ben hayatta tutmam hemen derim ki dedım de
1,488,161 soru
24,326,204 cevap
345,502 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın