0 oy
101 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (641 puan) tarafından
Kızlar kalp çarpıntısı oluyorum ve doktora gittim bişry çıkmadı detaylı baktı kan da verdim çok şükür temizdi tahlillerim ama şimdi yine tuttu ve bayılacak gibi oluyorum ve bişry yedikten sonra oluyorum sürekli de kusuyorum miğde rahatsızlığımfan 24 haftalık gebeyim her gün kusuyorum neredeyse su gibi afedersiniz başına gelen varmı lütfen cevap verin ve miğde rahatsız lımdan dolayı yaklaşık on gündür lan ilacı b 12 falan ilaçlarımı bıraktım düzelmişti ama şimdi tekrar kusma başladı bide çarpıntı maf ediyo 

3 Cevaplar

0 oy
(402 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bı bilgim yok postun çıksın bilen biri yazar belki..Belki yediğin bir şey dokunuyor olabilir 
(641 puan) tarafından
İnsallah canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından

Bnm de çok oluyor 34 haftalik uyuşuyorum hemen çarpıntı olunca doktora hiç gitmedim bunun için nette çok araştırdım normal deniyor 

(641 puan) tarafından
Sanki bayılacak gibi oluyorum sizde ne zamndır oluyo ben gittim hem acile hem kardiyoloji ye bişry çıkmadı tahlillerim de ama oluyo nedeninin bilmiyorum
0 oy
(11,306 puan) tarafından
Hamile değilim ama kalp sıkışması çarpıntısı göğüs ağrısı bende de oldu 2 kez. Acile gittik korktum kalp krizi olur diye ama EKG de kanlarda bişey çıkmadı kas ağrısı dedi Dr. Ama çok alaycı bir şekilde bu arada herkesin kalbi çarpıyor göğsü arıyor korkmayın kalp krizi değilsiniz dedi. Benden başka 7 8 kişi daha vardı kalp ağrısı çarpıntı ile gelen 
(641 puan) tarafından
Şaka gibi ya aşıları olduk ne oldu belli deil hep bişey oluyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 148 göst.
+1 oy
2 cevap 138 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Susus (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
5 cevap 166 göst.