0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Dkskekdodkdmekdkdkdkdkdkekekrkdkdkekke

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya canım ayda yılda bir içiyorsa bence bu kadar karışma sıkma derim :) 

Küçük bebeğiniz varmış eşine yaz ara çok geç gelme tekim diye 
(121 puan) tarafından
Biliyor canım evet oda arkadaşları ile beraber aynı anda kalkacaklar ondan saati belirleyemiyorlar doğumdan sonra korku oldu bende ondan sıkılıyorum bebeğim de huysuz aklım gider diye korkuyorum zaten gündüzleri uyumuyor gece uyuyor oda evde olamyınca rahat uyuyamıyorum
-Reklam-
0 oy
(844 puan) tarafından
Bunlar eve gelince yok der içkiye verilen parayı nerden buluyorlar cidden çekilecek gibi değil içip içip eve gelen koca çekilmez Allah ıslah etsin sana sabır versin
(121 puan) tarafından
Amin canım kına sahibi karşılıyor para harcamaz içkiye ısmarlatır kendine ama genelde içmese daha iyi olurdu
(844 puan) tarafından
Yeni adet galiba kinada içki vermek
(121 puan) tarafından
Hep vardı aslında
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Sen yapma dedikçe o dahada çok yapmak ister 

Dua et Rabbim hidayet versin inşallah 
(121 puan) tarafından
Amin canım inşallah umuyorum ki Allah doğru yola yönelmeye nasip etsin
(4,950 puan) tarafından
Insallah canım
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Yani icip icip seni sana kötü davraniyorsa o ayri bi durum yada evin parasini ickiye harcıyosa filan ama onun dışında bu kadar karışma derim herkesin kafa dagitmaya ihtiyacı olabilir.
(121 puan) tarafından
Yok canım onları yapmıyor içkiye para da vermiyor ama ben daralıyorum korkuyorum ne olur ne olmaz başına birşey gelir eder diye evde yalnız kalmaktan da korkuyorum bebeğim olduktan sonra çok kaygı bozukluğu oluştu
0 oy
(811 puan) tarafından
Senin yanında melek uyuyor canım et duanı uyu ne kadar düşünmezsen o kadar iyi olur
(121 puan) tarafından
Demi canım oda huzursuz uyumuyor yanıma aldım ağlıyor sıkıntısı mı var anlatamıyorum da kafayı da yicem ne yapcam böyle ya

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,192 soru

24,013,073 cevap

327,870 kullanıcı

...