Kızlar biz kayınvalidem ve gorumcemle birlikte yaşıyoruz evimiz dublex onlar üst katta ben alttayim mutfakta benim katimda görümcem önceden temizlenmesine felan yardım ederdi felan son 1 5 aydır hiç bişi yapmıyo inan kahvaltı yapıyo hemen yukarı çıkıyor sofra bende küçükse değil 20 yaşında bende 21 yaşındayım ve 29 haftalık hamileyim mutfağı toparliyorum temizliyorum artık yapmasın yani onda gözüm yok yaparım gücüm yettiğince temizledim her yeri dinlenmeye odama giderim bı kalkarım mutfakta tezgahın tam ortasında yeni bulaşık yukarda yemiş indirmiş ya da kesme tahtası bı yerde domates suyu kendisi biterse buluyorum yerleri saymiyorum yani sadece misafir gelince yardım eder sen otur ben yaparım felan diye o kadar mecalim yok zaten kimse bişi de demiyo kaç gündür halsizim bitkinim hala yapıyorum gene aynı makine dolu onu boşaltıp kirli koymuyo ki bizim makine bazen yikamiyo iyi ben elimde yıkıyorum hep karnım belim ağrıyor üstüm islandikca usutuyorum midemi surekli içimi döktüm istedim artık çok dilmusdum kusura bakmayın ki zaten sadece mutfak için de değil aşağı katın her yeri için bu böyle düşünün 5 gün annemlere gittim geldim hala makinede benim koyduğum bulaşıklar duruyordu
Allah yardmcn olsun Allha havale et benimkilern yaptklri keske camasr bulask olsa icim oyle yarali ki Herks yasattgni çekecek insllh bin beterni ceksnler
Sen yukari ciksana :D
cikarma yikama sende yaoamadim hastayim agrim var de görümcen yapmıyorsa annesi yapsin
Canim ne diye kaldiriosun gorumcenin yedigi ictigini? Hayir senden buyuk olsa saygi maiyetinde hadi bibderece kabul gorebilir bisi ama az yesinde usak tutsin hanimefendi. Bence baktin bulasik koymus mutfaga kaldir lavaboya yada kenara biyere koy biriksin orda eninde sonunda sorucaklardir. Sonradan bulasik cikinca yoruluyorum dersinki bundada haksiz sayilmazsin hamilesin. Gorumcen yapmiosa annesi yapicak bi sure sonra is basa dusunce. Hic yorma bile kendini sonradan cikan bulasik icin sende kole degilsinki kuzum o evde her dk bulasik toplayasin Birak biriksin bakalim nolcak.
Cnm güzelce konuş gorumcnle ben artık zorlanıyorum biraz bana yardımcı olsan falan de baktın aynı eşine şöyle ama güzellikle şöyle cnm ben kardeşinle konuştum ama beni pek gale almadı bide sen güzelce konuşsan bide sen söylesen ama senden duymuş gibi değilde kendi gozlemleri gibi
Benimde gorumcem yaşca benden 3 yaş büyük bide okumuş öğretmen olmuş peh peh neyse birlikte oturduğumuz zaman aynen yemeği yer analı kızlı otururlardı birgün canıma tak etti artık ne kadar dolduysam yediğini makineye köy senin arkanı toplamk zorunda değilim dedi beni dövmeye üstüne yürüdü sen bu kapının kopegisin yapacaksın dedi anasi araya girdi bende sende bi kapının köpeği olacaksın tabi bulabilirsen anasinada kızına terbiyesini ver ben kimsenin köpeği olmam dedim eşşek kadar seni hizmetçi görüyor eşine soyle sen onlara duskunse sen kotu olursun bi şekilde çocuğun olunca al otur ağlıyor durmuyor de bırak birazda onlar senin işini görsün
Rabbim yardımcın olsun canım. Bu kadar taviz verme sende yapma bakalim nereye kadar gidicekm esin görüp laf ettigini söyle onada iyice ağırlastim artik yapamiyorum cok yoruluyorum kardesinde bana hic yardimci olmuyor bende biraktim yapmayi artik de. Yada gorumcene söyle yardim etmesini iste sessiz kalma tavoz verme yoksa daha dazlasini yapar
1,489,315 soru
24,342,300 cevap
346,103 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın