0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (215 puan) tarafından
İyi geceler kızlar sizlere sorum olacak  bir kaç gün önce rahatsızlandım baş dönmesi baş ağrısı olacak şekilde ilaçlarımı aldım düzenli içiyorum da gündüzleri hiç bişeyim yok akşam saatlerinde fln şiddetli baş ağrısı şiddetli baş dönmesi yaşıyorum ama sadece geceleri başlıyor neden böyle anlamıyorum iki çocuğum var baş dönmesinden ayağa kalkamıyorum gece küçük bebeğim çok uyanıyor mama için ama ben kalkamayacak kadar kötüyüm uykusuzluk fln mı yapıyor nedir önerileriniz var mı doktor bişey yok dedi ağrı kesici verdi geçti nörolojiye fln mı gitsem ağlıyorum artık canım da yanıyor resmen kafam yerinden kopacak gibi oluyor 

2 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Hastalık gece vurur derler.dikkat et bak dış bile gece ağrır.bir mitolojiye görün bacım.bende Vertigo var.ay i şikayetleri yapıyor ama benim gece gunduz fark etmiyor.nobet geldi mi aynı oluyorum.
(215 puan) tarafından
Öyle geceleri daha da artıyor şiddeti ben hastaneye gittiğimde ayakta duramıyordum bir tane abla vertigo mu senin hastalığın dedi bana direk o baş dönmesi yapar ayakta duracak halin olmaz dedi gideyim bir çok kötüyüm yani çocuklarım da küçük ilgilenemedim kimse yok yardım edecek eşim de sürekli çalışıyor zaten perişan oldum
(12,026 puan) tarafından
Evet perişanlık vallahi.vertigo bir de çok mide bulantısı yapıyor basın döndüğü icin
(215 puan) tarafından
Mide bulantım asla yok canım ya sadece baş ağrısı baş dönmesi doktor bişeyin yok dedi normal baş ağrısı dedi yani böyle baş dönmesi ne alaka anlamadım hiç olmadı daha önce rabbim kimseye hastalık vermesin şifa versin cidden zor
-Reklam-
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Canim gunun yorgunlugundan oluyo birazda maalesef:(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 134 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,542 soru

24,087,182 cevap

331,568 kullanıcı