0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (1,496 puan) tarafından
Kızlar kızım 18 aylık ve sürekli ağlıyor her dk yani hiç durmadan ve sürekli telefonu tableti elimden çekiyor TV açınca kumandayı eline alıyor bende yok olmaz sana zararlı  diye güzelce uyursam da daha fazla bağırarak ağlıyor bende bu duruma çözümler üretmeye çalışıyorum ne yapsamda daha dinginlesse diyorum hani aklı ağlamaktan çok eğitici şeylerle ilgilense diye düşündüm ama ne yol izleyeceğim hiç bilemiyorum  neler alsam neler yapsam temizliği seviyor benimle yapmayı ona böyle oyuncak malzemeler almayı düşündüm sesli şeylerde dikkatini çekiyor mesela sesli eğitici neler alabilirim onun harici başka neler yapsam siz neler alıp anne bebek oynuyorsunuz kızlar banada fikir olsun?

2 Cevaplar

0 oy
(3,405 puan) tarafından
Benim oğlumda su delisi. Sadece suyla oynuyor en çok. Şimdi kışta geliyor bakalım ne yapıcaz. Onun dışında evet sürekli farklı oyunlar bulmaya çalışıyorum bende. Oyuncaklarından bazılarını kaldırıyorum. Bi süre sonra çıkarıp diğerlerinden kaldırıyorum, biraz idare ediyor seviniyor :) şimdi 2 yaş etkinlik setleri indirime girmişti dün sipariş verdim hepsiburadadan. Çünkü bende biraz sakinlesin, oyundan başka şeylerde incelesin istiyorum. 
-Reklam-
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Ahsap puzzle, ahşap legolar var. Hem saglikli hem dayanikli oluyor plastige göre. Oyun hamuruna başlayabilirsiniz. Beraber sekil yapmasi, baskı yapması çok zevkli oluyor. Gölge oyunu oynayabilirsiniz. Benim kızım çok seviyor. Cinsiyetine göre evcilik seti almakta oyunla hayata hazırlıyor. Aklıma gelenler bunlar. Çocuklar coook ilgi istiyor. Babalar destek olursa daha saglikli ve daha kolay olur. Tvye karşıyım ama mecbur kalanida anlayabiliyorum. Bol bol park ve etkinlik biraz oyalar 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 215 göst.
0 oy
5 cevap 148 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
8 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sirinalperen (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
8 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sirinalperen (124 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,476 soru

24,125,332 cevap

333,716 kullanıcı

...