Ben gebe olmayı birak ikiz olduğunu hissettim ve üç gün önce ikiz olduğunu öğrendik
Onca belirtiye rağmen ben sa.lak sadece koku hassasiyetinde suphelendim
Benimki aynı dizilerdeki gibi oldu. Bayılacaktım az kalsın öyle düşmüş tansiyon. Eşim kucağına aldı filan apartmandan inerken. Sonrasında hastanede tansiyona baktılar. Test yapalım size bir de dediler. Litrelik serum taktılar. Sonra doktor bir geldi baklavamı istiyorum diye. Öyle öğrendik
Kızımda emara girecektim korunuyorduk kardeşim acaba dedi tabi bnde yok dedim grmeme yarım saat vardı içime şüphe geri test yaptım meğer hamileymişm ki calsyrdim o zmnlar yere falan düşmüştüm rabbim korudu
Oğlumda yine korunuyorduk hoş rabbim veriyor sadrdim anneme gidecem ama çok belim ağrıyor ayağı kalkamıyorum hayatımda ilk defa böyle kötü olmuştum bn deil gelinimiz sen hamilesin dedi hayır dedim renginden belli solggunsun bişey var dedi test yaptım doğruymuş oğlum sanciliydi yani belirtisi
Hissetmistim ve adet belirtilerim yoktu sadece sırtım ağrımisti öyle anlamıştım insanın içine doğuyor aslında Bende ikinciyi 1 senedir istiyorum bakalım nasip
1,489,879 soru
24,350,227 cevap
346,435 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın