0 oy
50 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (228 puan) tarafından
Mrblar.4 yaşında ki oğlumda burun akıntısı var.soguk algnlik ilacı veriyorum.birde probiyotik verebilir miyim bu süreçte ? Önceden kullandgmzda doktorumuz antibiyotik ten sonra kullan diyordu.ama bu soğuk algnlik ilacı.smdiden probiyotik versem toparlar mi yoksa daha mi kötü yapar ?

2 Cevaplar

0 oy
(1,980 puan) tarafından
Probiyotik canım bagirsaklar için ishal oldugunda toparlaması için verilir antibiyotik ishal yaptığı için yanında reçete ediyor doktorlar 
(228 puan) tarafından
Aslında durum şu şekilde .3 kere antibiyotik kullandı 1.5 ay içinde.probiyotik vermişti.ayni zamanda bağışıklık içinde iyi demişti.ama 2 tane verdikten sonra tekrar soğuk aldı.sdce soğuk algnlik şurubu veriyorum . probiyotik te devam etsem mi bilemedim . Bende probiyotik bağışıklık için iyi.ve antibiyotik etkisini azda olsa yok ediyor diye biliyorum. Smdi netten aldgm bir yazıyı kopyala yapıştır yaptm burdada öyle yaziyo
(228 puan) tarafından
Probiyotikler; enfeksiyona ve hastalıklara sebep olan bakterilerin aksine, sindirim sistemi ve deri başta olmak üzere çeşitli vücut sistemlerinin dengeli biçimde çalışmasına yardımcı olan yararlı bakteri ve mayalardır. Zararlı bakterilerin hastalık yapıcı etkilerinin ortadan kaldırılmasında da büyük bir rol oynayan yararlı bakteriler, vücutta doğal olarak bulunur
-Reklam-
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canm probiyotik bağırsak duzenleyecidir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 114 göst.
+1 oy
1 cevap 52 göst.
+1 oy
2 cevap 171 göst.
20 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 836 göst.
29 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,886 soru

24,050,631 cevap

329,656 kullanıcı

...