0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hiçbir iş yapasım yok ev oyle kirlendi bende evin yapılmasını bekliyorum yapılsa dip köşe temizlik yapicam insallahh sizler neler yapıyorsunuz 

image

8 Cevaplar

0 oy
(7,980 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ev işi bitti bi yerler silinecek ama yapasım yok :D

tarafından
Maşallah bayağı hizlisin:)
(7,980 puan) tarafından
7 de kalkıyoz cnm ☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük bir temizlik içindeyim bacım  hergun bir yeri döküyorum temizliyorum 

Baya yoruldum ama aaz kaldı koltuklar sandalyeler banyo falan kaldı onları da Halledersem.balkonlari toplayıp  güzelce domestosla kapısını kapayacam kış gelmeden 
tarafından
Kolay gelsin brnim kide 3 4 güne başlar herhalde temizlik telaşı:)
0 oy
tarafından
Babamın evine geldim kızlarım durmadan ağlıyor evimize gidelim diye iki gün oldu 8saat yol geldim çıldırmak üzereyim 
tarafından
Ay bu çocuklar çok fena ya
tarafından
Kız gelmeden bizde gelcez dediler getirdim şimdi iki gün oldu illle babaannemize gitcez diyip duruyolar evden adım atamiyom
0 oy
(320 puan) tarafından
Evi topladım küçüğü mi hazırlıyorum kreşe birakcam eve gelir yemekleri yaparım sonrasında inşallah. 
tarafından
Kolay gelsin kuzum
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Çocuk yokmu sende o sehpanın üstündekileri dokmuyor mu 
tarafından
İki tane var biri 4 olcak diğeri daha 6 aylik :)
(1,198 puan) tarafından
Maşallah nasıl sahip çıkıyorsun herşeyi döküyorlar benimkiler
tarafından
Büyük olan artık anlıyor benim her yer cicek dolu için:) küçüğü de daha surunmuyor surununce kaldırcam  mecbur
(1,198 puan) tarafından
Ha öyle desene bende benim çocuklar yam yam sandım
tarafından
Kiz Allah seni ya :)) gecen gün küçük olana cicekleri tanışalım dedim gitti kaktusu avuçladi  :)
0 oy
tarafından
İşlerim çoktan bitti oturuyorum oğlum öğlen yemeğine gelir 12 de ona birseyler yapcam.. 7 de kalkıyorum bebeğim uyurken işleri bitiyorum iyi oluyor 
tarafından
Maşallah benim bebeler hep benden önce uyanir :))
0 oy
tarafından
düzenlendi
Evi pok götürdüğü yetmiyor birde kız ekmek ufalıyor görende tavuklara yem veriyor zanneder kafayı yicem az kaldı 
tarafından
Ahaha oda iyiymiş ❤️❤️

Kız bizden 1 gün önce doğum yapan arkadaşım var nasıl uslu bebişi demek ki bizimkiler 5 inde doğdu ya 5 inde doğanlar 1 gün bile olsa farkediyor şımarıklık konusunda üstlerine tanımam oğlan çocuğu olsaydı bu kadar olurdu diyorum ☺️☺️
(7,980 puan) tarafından
Hahahah :D bizim çekeceğimiz var bunlardan valla çok fenalar
tarafından
Ben artık odasını ayırdım gündüz de gece de karnını doyurup beşiğine yatıyorum 3 gündür kendi kendine uyuyor bakalım sen ne yaptın
tarafından
Ah bu bebeler:))
(7,980 puan) tarafından
Ay maşallah kız bizim ayrı oda yok ya ondan aynı yerde uyuyoruz inşallah seneye bi oda yapıcaz
0 oy
tarafından
Küçüğüm öksürüyor :-( 

Bende onu uyuttum şimdi sallıyorm
tarafından
Gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,159 göst.
26 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Hayalperestbirealist (3,033 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 895 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 800 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 1,039 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,797 soru

24,116,187 cevap

333,231 kullanıcı

...