0 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Kızlse yalancı menapoz  geçiren ya da tanıdığı olan var mı nasıl bir süreç 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Menopozun yalancısıda mı varmış :D

(2,203 puan) tarafından
Kesin yalandır o da  yalancı ys
-Reklam-
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Bi komsumuz 40 li yaslarinda erken menepoz olmustu. Ama yalanci mi bilmiyorum. Doktora gitti ilacla tedavi oldu normale dondu.
(2,203 puan) tarafından
Valla erken değil yalancı dedi diğer bir seçenek polikistik over adet olduğum zaman 2. Günü gidip hormon testi ile ortaya çıkacak sorun şu ki yaşım 23
(1,288 puan) tarafından
Sonuç ne oldu cnm
(2,203 puan) tarafından
Canım pcos varmış megerse
(1,288 puan) tarafından
O ne cnm geçmiş olsun birde değerlerin neydi bende Perşembe gidicem
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Kaç yıllık hemşireyim ilk defa duydum 
(2,203 puan) tarafından
Bende bugün öğrendim aslında internette bununla ilgili çok şey çıkıyor
0 oy
tarafından
Erken menopoz duydum da yalancısını ilk defa şimdi duyuyorum. Hiç adet olmuyo musun
(2,203 puan) tarafından
Mesela şuan da 20 gün geçti olmadım bugün ilaca başladım 6 gün daha olmucam ilaçtan 1 hafta sonra yani neredeyse öteki aya kadar yok
tarafından
İlaçla oluyosan menopoz değildir o ya.. Bende polikistik over var. 3 ay olmadığımı bile bilirim. Sen başka doktora da git bakalım
(2,203 puan) tarafından
Doktor bugün iki seçenek sundu ya polikistik ya da menapoz adetinin 2 veya 3. Günü gel hormon testi yapıcam dedi
Mesela o an ikinci çocuk konusu açıldı çok zor dedi evet aslında allahım bana bir tane nasip etti çok şükür tattım bu duyguyu ama ikinci bir çocuk daha isterdim çünkü öncesinde daha da zordu ölüm riskin var tansiyondan dolayı şuan ilan kullanıyorum çok şükür uzun zamandır tansiyonum yükselmedi tamam şimdi yapabilirim dediğim anda karşıms böyle bir şey çıktı üzülmedim desem yalan söylemiş olurum eşekten düşmüş karpuza döndüm resmen
tarafından
Hepsi imtihan bunların. Sabırlı olursan geçecek. Polikistik ise hamileliğine engel değil sen tansiyonu kontrol altında tutmaya bak. Allah şifa versin, gönlündekini hayırla versin sana..
(2,203 puan) tarafından
Amin canım tam tansiyon kontrol altında dedim bunlar çikti ama sorun yok önümüzdeki yaza daha var belki o zaman daha farklı olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
0 oy
3 cevap 1,560 göst.
0 oy
5 cevap 532 göst.
27 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler