0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
kızlaar benim için dua edin bir kızım var 21 haftalık hamileyim bir erkek bebek istiyorum

ilk bebeğim vefat etti erkekti çok şükür kızım doğdu benim hastalığım var hamile kalamıyorum kalsam düşük oluyor yada vücudumda hastalık çıkıyor sizdem ricam dua edin kimin duası kabul olur belli olmaz 

11 Cevaplar

+1 oy
(1,409 puan) tarafından
Bi şey diycem allah sana evlat vermiş hala erkek mi istiyorsun? 
(993 puan) tarafından
Kız deme öyle insanın içinde ukte oluyor Allah olmayanlara versinnn tabi ama ben hamileyken hep hayırlı sağlıklı kız olsun inşallah dedim :D
(1,409 puan) tarafından
Mürvet tamam da hamile kalamıyorum demiş. Daha ne istiyor teyzemin kıznın 16 senedir çocuğu olmuyor hiç olamadı yarın evlatlık içinçağırdılae böyle insanları görünce onlara haksızlık oluyor kusura bakma
(993 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun valla canım hayırlısı neyse rabbim kalplerine onu versin inşallah ❤️
-Reklam-
+1 oy
(2,084 puan) tarafından
Dua isteyerek cinsiyet değişmeyecek. Doktora gidip öğrenseydiniz cinsiyeti detaylı ultrason zamanınız gelmiş şimdiye kadar görünmese bile detaylı da belli olur 
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah 
(157 puan) tarafından
amin çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(5,196 puan) tarafından
Canım hamilemissin zaten inşallah oglandir ama cinsiyeti ogrenmedin mi zaten 21 haftalik
0 oy
tarafından
Allah hayırlısını versin, içinde uktedir anlıyorum ama hayırlısı için dua et... 
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Cinsiyeti belli olmuştur zaten sağlıkla kucağına almak için dua et hayırlı evlat olsun inşallah.
0 oy
(472 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım<3

0 oy
tarafından
Rabbin gönlündekini hayırlı bir erkek evlat nasip etsin bende hamileyim kız istiyorum hayırlısı ile eğer erkek olursa yine başım gözüm üstüne 
tarafından
Ha bu arada zaten cinsiyetini öğrenemedim detaylı ya gireceğim ama dediğim gibi eğer erkekse annesi verene kurban olsun yine çok sevinirim kaderimde ne varsa benim için hayırlısı oğlum için hayırlısı ne ise rabbim onu nasıl etsin ben ikincimi çok  istedim oğluma hı arkadaş bir yoldas konuşması için gerekiyor dedikleri için doktorlar öğretmenler
0 oy
(36 puan) tarafından
Allah'tan hayırlı erkek evlat dile yoksa bir oglun olur birgun bir bakmışsın balkondan aşağı kafanı ativermis bak oda erkek evlat 
0 oy
(483 puan) tarafından
Canim madem hastasın cocuk doğurunca da vücudunda hastalık çıkıyor zaten bir evladın var neden sağlığını tehlikeye atıp doğuruyorsun hic olmasa neyse haydi doğuruyorsun sağlıklı Bi şekilde kucağıma alıyım bebeğimde bende iyi oluyum Rabbım koru demiyorsun dua edin demiyorsun erkek olsun dua edin diyorsun
0 oy
(26,466 puan) tarafından
O bebeğin cinsiyeti sen hamile kalırken belirlendi zaten üstelik 21 haftalık gitsen doktorda söyler ben çocuğun cinsiyeti için dua etmeyi doğru bulmuyorum ama Rabbim gönlünün muradını versin 

İlgili sorular

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,712 cevap

349,886 kullanıcı

...