2 yılı doldurmuş ve 1 ay önce doğum yapmış biriyim. Hala lohusayım. Eşim özünde iyi ailesine yani annesine babasına kardeşine çok çok düşkün. Aynı zamanda da benim de istediğim ne varsa elinden geleni yapan biri. Her iyi şeylerin yanında kötü yönlerde var. Ama bu kötü yönler beni çıldırtıyor artık. Kısaca özetliyim. Ben bir şey demeden veya yol yordam göstermeden bir işi halledemez (ailesi hiç sorumluluk vermemiş pohpohlanarak büyümüş, sanayiye bile gitmemiş kız kardeşi halletmiş ne iş güç varsa evde) uyku düşkünü ben saatlerce uyumuyorum çocuk için ama o keyfi bir numara da yemek seçer hemde öyle böyle değil baya seçer bu konuda defalarca uyardım o nimeti bulamayanlar var lütfen bu konuda beni kırma dedim. Dinletemedim. Birşey mi alıncak yapılacak gidilecek yapamaz alamaz edemez. Birileri yardım edicek birileri söylicek. Yemek sepetinden sipariş veremez. Hediye alamaz kardeşi aldı hep benim hediyelerimi kaç defa bunun için de uyardım ben senden istiyorum başkasından değil diye. Ve sürekli ben çalışıyorum yoruluyorum lafı. Ki çalıştığı iş kadınların da çalıştığı bir fabrika zor değil elbette zorlukları vardır ama sürekli dilinde yoruldum yoruldum. Deliriyorum artık tahammülüm kalmadı. Lohusalık iyice gözümü açtı sevgim bitti resmen. Bugün birbirimize girdik bebek arabada ağlıyor biz küfürler havada bana kansızsın dedi. Kanı bozuk dedi. Bir sürü küfürün içinden bu çok zoruma gitti ben onun çocugunu doğurdum.. Sebep ne biliyor musunuz kavga sebebi evin önüne geldik yufka alacaktık unuttuk dedim markete süreyim arabayı tekrar dedi tamam ama çocuk ağlıyor çabuk olalım dedim. Gittik sen dur ben alıp geleyim havada soğuk çıkarma puseti dedim. Ee ben niye geldim o zaman sen yürüyüp gelirdin markete dedi. İyi tamam gelin o zaman dedim. Geldi puset ağır tabi. Market arabasının içine puseti oturtmaya çalışıyor. Napıyosun sıkışçak dedim ki sıkıştı çocuk düştü düşecek içine. İki dk arabada beklemedin yada gidip almadın dedim. Bagajda bebek arabası var onu açsaydın madem dedim. Ya herşeyi ben söylüyorum anlıyor musunuz arkadaşlar. Yüz kere bebek arabasını açmayı gösterdim. Yine açamıyor gerizekalı yemin ederim ya gerizekalı. Beyin denen bir şey yok. Ben napcam çocuk da daha 1 aylık. İstemiyorum artık ya. Nasıl büyütcek bu çocugu böyle hastaneye gideriz bütün işlemleri ben yaparım. Ben bu denlî s@lak olduğunu bilmiyordum evlenmeden önce. Vallahi bu kadar da olmaz dedirtti bana. Napıcam ben akıl fikir verin. UP uzun yazdım kusura bakmayın.
1,486,255 soru
24,298,572 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın