0 oy
1,314 göst.
Diğer kategorisinde (1,983 puan) tarafından
 kızlar bu platformda tabiki herkez istediğine yorum yapar istediğine yapmaz lakin ben gebelik soru cevapta olsun bu bölümde olsun elimden geldiğince hem destek oluyorum hem yorum yapıp cevap vermeye çalışıyorum burada malesef ki çoğu birbirini tanıyan insan sadece birbirine destek oluyor buda kendi karariniz saygı duyarım tabiki ama açılan postu 200 kişi görüyor 2 kişi cevap veriyor tabiki cevap vermek zorunda değilsiniz ama bu 200 kişinin içinde hiçbirinizmi açılan postla alkali fikre sahip değilsiniz anlayamıyorum belki böyle bir postu ikinciye üçüncüye açıyorum ama insanlara karşı gösterdiğim güzelliği desteği bende bekliyorum bende üzülüyorum konu böyle olunca  insan burada biraz da olsa destek görüp rahatlıyor o yüzden bende içimdekileri yazmak istedim

27 Cevaplar

0 oy
(702 puan) tarafından
mesela ben başlığa göre merak ediyorum açıyorum postu başlık çok dikkat çekici oluyor ama içindeki bilgilere gelince bir fikir sahibi olamadığım zamanlar oluyor ayrıca yapacağım yorumu bir başkası yapmış olduğu için yorum yapamıyorum ama bu konuda size hak veriyorum bilgi sahibi olup da es geçen kişiler için size katılıyorum
(1,983 puan) tarafından
Aynen canım benim kizdigimda o zaten tabiki insan bilmediği şey hakkında yorum yapamaz ama bilgisi olduğu halde yazmıyorsa da artık dicek bisey yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haklısın bende kesin bilgim olan konularda yada susmayı kendime yediremedigim zamanlarda yazdım. Özellikle gebe kısmında. Burda da insanlara moral olamayacaksam susmayı tercih ettim genelde. Ama hamileyken başka bir hamileyu üzecek bişey yapmamaya özen gösterdim çok şükür 
(1,983 puan) tarafından
Bende elimden geldiğince güzel yorumlarda destkte bulunuyorum canım ama aynı sey bana yapılmadiginda haliyle üzülüyorum
0 oy
tarafından
Haklisin canim bnde elimden geldigince cvb veriyorum ama bilmedigim konularda malesef bi fikrim olmadigi icin bisey diyemiyorum
(1,983 puan) tarafından
Aynen canım bende aynı şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum hep
0 oy
tarafından
Aynen öyle oluyor canım genelde :)
(1,983 puan) tarafından
Genelde değil bnce hep öyle canım :))
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Evet kimisi bakıp geçiyor yorum yapmıyor kimisi yapılan yorumlara yanıt vermiyor. Bence yapılan yorumlara yanıt verilmemesi yorum yapılmasını etkiliyor
(1,983 puan) tarafından
Valla herkez kendi bilir canım bende artık bakıp bakıp cikicam postlardan zaten
0 oy
tarafından
Tanıdığım veya samimi olduğum diye ayırt etmem hiç bildiğim bütün postlara cevap veriyorum hatta çoğu zaman isme bile bakmıyorum 
(1,983 puan) tarafından
Bende aynı canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım herkeze
0 oy
tarafından
Ben gebelik bölümünde gerçekten bir soru soran, korku yaşayan, tecrübe danışanlara yürekten cevaplar veriyoru . Sırf arama yapmamak için soru soranlara vs başka bir tarafıma cevap vermeye çalışıyorum.:) Doğmuş bebeklerle ilgili konulara cevap vermiyorum henüz anne değilim. Gebelik sohbette de çok boş konu oluyor ruh halime göre
tarafından
Ha bir de konularda, dümdüz yazılar o kadar çok ki! Noktalama yok, imla yok, sesli harf bile yok bazen. Yoruyor beni okurken, postun sonunu getiremiyorum.
(1,983 puan) tarafından
Ben herkze yardimci olmaya çalışıyorum canım tabiki bildiğim konularda
tarafından
Valla herkese de olmamak lazım, birazcık insan kendi çaba sarfetmeli. En azından bir boyuna kilosuna bakabilmeli ya da ultrasonda gördüğü terimlerin anlamını bulabilmeli. Armut piş ağzıma düş olanlar bence çok da yardımcı olmamak lazım. Bir de gereksiz bir kapris durumu var. İstediğini duymayınca ya da doktora sorulması gereken bir durum olunca öyle bir cevap aldılar mı, sen cevap verme sana sormadık bıt bıt gibi cevaplar. Ya da çocuğun için önce sağlık dile bırak 10.haftata cinsiyeti diyince. Bazıları çok çoook cahil ve üstüne arsızlar be canım. Sen iyiliğinden yardımcı oluyorsun da. Değmiyor..

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 394 göst.
26 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,401 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 571 göst.
7 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 742 göst.