Sana katılıyorum çoğu zaman birbirlerini tanıyanlar daha cok yorum yapıo bende elimden geldigince cevap vermeye çalışıyorum ama fikrimin olmadıgı şeylerdede yanlış bilgilendirmemek açısından yorum yazmıyorum
En iyisi biz birbirini tanımayanlar olarak ayaklanalım bu gidişee dur diyelim
Bende elimden geldiğince her tarafa yorum yazıyorum bilgim olduğu konularda eğer bir bilgim yoksa hiç yazmam ama bazıları yaşamamış bilgisi yoktur hor görmemek lazım bende post açıyorum 268 kişi görmüş 5 kişi cvp vermiş
Biliyosun tatlım sen yada ben hep yardımcı olmaya çalışıyoruz ama gel görki umduğumuz gibi olmuyo ben artık şikayet etmiyom cevap veren verir vermeyende öte gitsin umrumda değil
Ben sadece hamilelik ile ilgi bildiğim şeyleri cevaplıyorum diğer postlara da destek olup cvp yazmaya çalışıyorum cnm
Fazlasiyla katiliyorum canim sana bende girdigim zamanlar kesinlikle yorum yaziyorum. Ama dedgin sey cok doğru 200 kisi görüyor 2 3 cevap anca oluyor.. post acicaksam kac kere dusunuyorm cogu zamanda acmiyorm nasilsa pek bisi yazlmicak diye.. ama herkesin kendi tercihi yapcak bisi yok ben elimden geldgnce yazarm ki su da var ben zahmet edip posta yorum yapiyorum ama bazi arkadaşlar sadece tanidiklarina yada isine gelenlere cevap veriyor oda gerckten sinir bozucu oluyor
1,489,076 soru
24,339,248 cevap
345,976 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın