0 oy
638 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sadece 3 buçuk dakikalık bir video, mutlaka izleyin. Eşlerinize de izletin kızlar :) izleyenler düşüncelerini yazabilirler buraya da

7 Cevaplar

0 oy
(491 puan) tarafından
Ah nerde öyle adamlar 
tarafından
Yok tabii.. bir sahabe değiller ne yaparsın :) ama en azından kendilerini frenlesinler istiyorum şimdiki erkekler de
-Reklam-
0 oy
(164,121 puan) tarafından
Benimki bana bagiramaz kız isini bastan saglama alican sinirli ofkeli adamla hic anlasamam cunki bende agrasifim sinirliyim allah tan benimki cok sakin masaallah 
tarafından
Maşallah canım. Sakin olması güzel :) ama önemli olan sen sakin değilken de sakin kalabilmesi ahahh
(164,121 puan) tarafından
Benimki hep sakin ☺️☺️☺️ bazen uzuluyom beni hep alttan aliyo haksiz oldugumu biliyom ama tm haklisim diyo hep ☺️☺️
0 oy
tarafından

Kadın bağırır ama sen sus cnku onun emeği çok mesajı veriyo hocamız :) bence kadın da bagirmamali çok boyuttan bakarsan çok elestirlck yeri var aslında .

Mesela bakıcıya bırakma doğru diyo bir yandan

Ama ona bakarsan evde yan gelip yatan baba kadını calisiyo çocuğuna da bakmiyo kadin çözümü bakıcı da buluyo

Erkek çalışmak zorunda mı sorusu gelir aklamda böyle ? Hocam çok açık detaylı paylaşım da bulunmadi daha yüzeysel anlatmış 

Kadın her işi yapsın çocuk dogursun yetistirsn yine de memnun olmayan erkekler var !

Sen hanımina bağırma sende adamına bağırma diyorm ben insanlar konuşarak anlaşabilir biseyleri ceza niyetine yapmamak gerekir sonra pürüzler olusuyo vs evlilikler de boşanma artiyo evlenme azaliyo bu yüzden 

Herkes çıkarı için evleniyo kendi dogrusunu için yaşıyor ksrisinda ki kadına veya erkeğe önem vermiyo dusunce konusun da 

Karşılıklı anlayış ve saygı sevgi içinde her şey yoluna girer bence 

tarafından
Aslında hoca burda şunu diyor. Kadınlar yani bizlerin yapısal olarak bazen durup dururken bir şeye öfkelendiğimiz oluyor. Bu sofrada niye kaşık yok diye bağırması bir erkeğin çok yanlış. Ama biz, çorabını niye yere attın yaaa diye sesimizi yükselttiğimizde buna anlayış gösterilmesi gerekiyor diyor hoca. Çünkü kadının o anlık öfkesi saman alevi gibidir. Puf der geçer. Ama erkeğin öfkesi yıkıcı olur kırıcı olur

En güzeli hiç bağırmamak aslında. Burda anlatılan şey bir kıssadan hisse diyelim :) hanımlarınızın emekleri öyle büyük ki diyor islam, size bağırdıklarında bile onları alttan almalı hoşgörmelisiniz. Biraz hikaye gibi olmuş kerem hocanın sohbeti. Özeti bu diye düşünüyom
tarafından
Erkeğin de çok önemi var ömür boyu akşam eşim gelsin bu postta aticam biraz komik ama bir yandan doğru :) bazı kadının da öfkesi aile tutumu (eşin aikesine ) yanlış goruyorm az çok erkek yapıcı oldukca bazı kadınlar yıkıcı oluyo genel olrak bakarsak
tarafından
Evet doğru canım. Tamam hz. Ömerin hanımı o an ona bağırmıştır belki. Ama öyle basit bir hanım da değildi yani. Bağırıp öfkelendiğinde alttan alınacak kadar büyük yürekli ve değerli bir insan olabilmekte asıl mesele :))
tarafından
Aynen öyle canım şimdi ki zamanda çok nadir var malesef
0 oy
tarafından
Çok üşendim özet geç kız %D 
tarafından
Bir gün bir sahabeeee :Dddwhhss balım nasıl geçiyim yaaaa 3 dk izle işte :Dd
tarafından
Üfff tamam be izlerim birazdan
0 oy
(532 puan) tarafından

AYYY VALLA COK DUYLANDIM.YA NE GUZEL ANLATMIS  AZINA SAGLIK   

tarafından
Ben de duygulandım. Çok güzel bahsetmiş gerçekten :)
(532 puan) tarafından
Evet valla oyle bebim koca gecimsiz huysuz bi adam olsaydi dinletirdim ama Allah razi olsun  hayatta bagitmaz bana daha hic duymadim sinirli olsa bile askim sonra konusalim sinirliyim azimimdan yanlis kelime cikabilor sinirle  kalbimiz kirilmasin der
tarafından
Maşallah kuzum Allah bozmasın nazar değmesin :) cennete giden kestirme yolu bulmuş senin kocan ahahah (inşaallah)
(532 puan) tarafından
Amin canim aminn insallah rabbim kimsenin yuvasini huzurunu bozmasin bozmak isteyenlerede firsat vermesin insallah evet oyle gorunuyo Allah razi olsun kendi kazaniyo bende duami hic eksik etmiyom kotu bi adam olsa anca beddua ederdim  hersey iki basli  ben de ona oyleyim cunki rabbim yuvalarimizi korusun insallah
tarafından
Amin canım iki tarafın da sütü bozuk olmazsa o evlilik güzel olur zaten.. allah bozmasın
0 oy
tarafından

Benimkinin bağırması bana iltifat iltifat yoksa hediye yüzü goremicem :D

tarafından
Şimdi konu sen olunca bilemedimm :Ddfashsh adam “azıcıkkkkk minicikkkk” haklı olabilir :Ppp
tarafından
Ahhshahahah bak mesela on dakika önce azar yedim ama mutluyum on dakika önce sövdü ama mutluyum :D çünkü o haklı da olsa yarım saat sonra haklı olan ben Olcam ahvshahsbsbha
tarafından
Siz mutluysanız bağırarak bile konuşabilirsiniz sürekli yavruşum ahahah. Önemli olan birbirini kırmamak mutlu olmak sevmek ☺️☺️
0 oy
tarafından
Kocama gönderdim :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
24 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.
6 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.