0 oy
704 göst.
Diğer kategorisinde (843 puan) tarafından

Sevgili arkadaşlarım bu sabah eşim yolladı bana bunu arkasından bir yıldır beklediğimiz güzel bir  haber aldık allahıma bin şükür <3

Evlendiğimizde bu duayı ezberlemem için eşim çok yardımcı olmuştu rabbim gani gani razı olsun ondan :angel:

Sizlerde ezberleyin, okuyun, okunmasına vesile olun... Burda yaklaşık bir senedir sizlerle vakit geçirdim reel olarak tanımasamda hepinizi çok seviyorum <3

Taşınıp düzenimi oturtana kadar fazla giremeyeceğim. Diyet grubum kalbim sizlerle yazmasamda boğazımı tutacağım söz :kissing:

Allahım hepinizi çok mutlu etsin inşallah... 

Hepiniz yüce rabbimin merhametine emanet olun <3<3<3

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah razi olsun canim
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben 10 yaşımdan beri biliyorum şükürler olsun 
0 oy
(533 puan) tarafından
Allah razı olsun canım bende sürekli okumaya çalışıyorum
0 oy
tarafından
Ezbere biliyorum çok şükür teşekkür ederim canım bak böyle postlar açılınca kendimizi yokluyoruz bir nebze ❤️☺️
0 oy
tarafından
Ayetel kürsi okumak ölüm hariç her derde devadır canm ALLAH bizi temiz insanlarla karşılaşırsın ben her daim okurum inş ALLAH sesimizi duyar ona gore muamele eder
0 oy
tarafından
Evet bnde hep dua okurum bol bol ama ayetel kürsi yi dilimden hiç düşürmem kızımda dakika başı okurum kendmzede okur herkeze bağışlar m
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Her zaman okurum, en etkili dışlardan birisi. İnşirah süresinide sürekli okurum ❤❤
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Bu duanın koruyucu özelliğine çok inanıyorum ne zaman korkuya düşsem okurum..evden cikarken, yatarken, yoldayken, bebeğim için sürekli... 
0 oy
tarafından

Allah razi olsun paylaşımınniçin canım 

herşey gönlünce olsun<3

0 oy
tarafından

Allah razi olsun paylaşımınniçin canım 

herşey gönlünce olsun<3❣❣❣

0 oy
(820 puan) tarafından
Ayetel kürsüyü 1 kere okursan seni 3 kere okursan evini 7 kere okursan tüm mahalleni korurmuşsun kötülüklerden... birde senelerce önce başımda bi bela vardı bunun için 313 kere okumak gerekliymiş okudum ve çok şükür kurtuldum Rabbimin ayetleri çok güzel iyiki varlar...
0 oy
(147 puan) tarafından

13 yasinda ezberledim her zaman okudugum dua cok huzur veriyor bana da <3

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 577 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 226 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.