0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından
Poğaça tarifiniz var mı apartmanda biri yapmış burnuma kokuyo ben yapınca canavara benziyor ve tadını tutturamiyorum birde fırını fanli mi Fansız mı kaç derece olmalı

7 Cevaplar

0 oy
(958 puan) tarafından
Canım nefis yemek tarifleri uygulaması var orada çok çeşitli güzel tarifler var Ben puaçayı her zaman fanlı kısımda pişiriyorum 
(1,451 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakayım
-Reklam-
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Kuzum ben tarifimj verim 

1 paket yaş maya

1su bardağı su 

1su bardağı süt 

4 yemek kaşığı toz şeker 

Oda ılık olacak bunlari karıştır 15 dakika beklet  sonra 

6 su bardağı kadar alıyor ama kontrolü gitmekte yarar var una bir tatlı kaşığı tuz bir kabartma tozu 2 yemek kaşığı elma sirkesi bir parmaktan biraz fazla margarin veya tereyağı hamuru yogururken koyabilirsin ben süzme peynirli ypaiyorum 
(1,451 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım elma sirkesi yerine üzüm sirkesi olur mu acaba
0 oy
tarafından

Canavara benziyo ne bacim :D:D

(1,451 puan) tarafından
Peynirli falan yapınca kabarıyor eşim öyle demişti aklımda kalmış :)
0 oy
(1,980 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Mayasız istersen ben bu tarifle yapiyorum çok lezzetli oluyor❤️ pratik oldugu icin de kahvaltıya yaparım haftada bir iki kez :) firini fansiz kullanıyorum bu arada

(1,451 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(7,034 puan) tarafından

Poğaca değil ama açma tarifi verebilirim muhteşem oluyor pastane açmasindan farksız kesinlikle 

image

image

imagettarifi malzemelerini kulan mayani sütünü şekerini bir kaba koy üzerini streç le 10 dk beklet mayan aktifleşsin sonra diğer sıvı malzemler ile birleştirip karıştırır en son azar azar un ekleyip yogura bildiğin kadar yoğur 40 dk mayaya brak hamurunu strecle üzerine bir ortu ört sıcak tut hamuru mayalanır zaten mayan tuttuktan sonra hamurunu merdane ile ac açtigin bezlere şekil ver tepsiye diz 20 dk da tepsi mayasında brak tepsi mayası olduktan sonra hafif ve fırçayla bastırmadan yumurta sarısını sür ama sakın bastırma açamalara sonra fanli önceden 180 derecede ısıtılmış fırına brak orda dahada kabarır ve olur goreceksin dediklerimi yaoarsan pişman olmayacaksin 

(1,451 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim tariften daha güzel görünüyor senin açmalar. Eline sağlık
(7,034 puan) tarafından
tesekur ederim canım
0 oy
(971 puan) tarafından

imageBn hep bu tarifi yapıyorum mis gbi oluyor cnm. Ilıklıgına fln dikkat edersin

(1,451 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Ayy ben yatim.cok.guzel.oluyor.yeminle.pofuduk.oluyor.benimkini yapp atiyim linkini 
(1,266 puan) tarafından
https://vm.tiktok.com/ZMjBqTmTt/.  
Bunu izle  daha bugun yaptim.bi iki saat dnlendirdim.acil.istiyorssnnyarim.saat dinlendiripte yapabilrsin yarim saate tepsi mayasi off miss
(1,266 puan) tarafından
Fansiz 180 derece 200 de olur
(1,266 puan) tarafından
Ve mutlaka firinda ckarinca ustune birsey ortki sertlesmesinn
(1,451 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ellerine sağlık
(1,266 puan) tarafından
Sanada koly gelsin afyt olsum burda olydin verirdim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 406 göst.
6 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
0 oy
11 cevap 253 göst.
19 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
12 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Huriyenur (180 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,467,312 soru

24,042,948 cevap

329,234 kullanıcı

...