0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (1,018 puan) tarafından
Uykusu yaklaşık 1 2 haftadır düzensiz 

Artık benim dayanacak takatim kalmadı 

Sabaha karşı 4 5 6 civarları uyuyor 11 12 gibi kalkıyor akşam 3 4 gibi yatıyor 7 8 gibi kalkıyor gene sabaha kadar uyanığız 

Gece uyumadığımız için bende dinlenemiyorum 

Sabahta 10 11 den önce kendim erken kalkamıyorum 2 gün full uykusuz duramam şuan uyuduğum halde bitik durumdayım gündüz uyutmamaya çalışıyorum ama kendiliğinden Bu sefer otururken yatarken oyun oynarken arabada o an nsedeyssk uyuyakalıyo kendiliğinden 

Uyandırsam asla kalkmıyor yarım saat 1 saat ağlayıp geri uyuyor 

Acil yardıma ihtiyacım var 

Yanımda yardım eden biri olsaydı 6 da ben uyutsaydım o sabah 8 gibi kaldırıp çocugu oyalasaydı öğlen uyutsaydık herşey çözülevekfi 

Ama yardım edenim yok ve ben inanın bedensel psikolojil bitik durumdayım 2 saatlik uykuyla evmi toplıyım yemek mi yapıyım çocuk mu bakayım şu dönemde kaldırmaz vücudum 2 haftadır gece uykum yok 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay cok kotu oyle benimde iki yasinda oglum gunduz uykusuna gec yatiyo ama bu kadar yorucu degil tabi Allah yardimcin olsun günduzleri parka gotur uyumasin gece 8 gibi fln uyut bi kac gun boyle yaparsan aliris diye dusunuyorum 

Benimki bazen bizimle 7 de uyaniyo bazen 9 a dogru aksam 4-5 gibi yatiyo 1-2 saat en fazla uyaniyo aksam 10-11-12 yorulma durumuna gore ama uyku problemi yok cok sukur sutunu icer yatar direnmez 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akşam uyuduğu saatlerde parka falan goturseniz 
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Eğer enerjinin son damlasının kaldığını düşünüyorsan çünkü bu duruma max 2-3 gün kadar bir huysuzluk eklenecek iki gün saat 15:00/16:00 da yaptığı gündüz uykusunu kaldır gece uykusuna  erken geçmesini saglayabilirsin 2 gun direnir toparlarsiniz.3 güne düzene girmeye başlar uykusu. Benim olsam böyle yaparım yaptimda ise yaradı şimdi 30 aylik benim ki ama 2 yaş doneminde bizde birden düzen bozuldu geç yatmaya başlamıştı saatleri ile oynadım öğlen uykusuna müdahale ederek düzeldi şuan pek gündüz uykusu yok akşam erken yatar ama.
0 oy
tarafından
Canım uyutma istediği zaman onu akşam yatır sabah kaldır biliyorum zor olacak senin için ilk etapta mecbur alışacak bunu alışkanlık haline getiritse hiç katlanamassin uyku eğitimi ver bence uykusu geleceği zamanlarda oynat dağıt yatacağı xamana yakın banyoda oynat iyice yor uyut ninnni aç ışık aç yanında attık böyle uyuyacağız tamammmi de bak tecrübe ile sabit bir posta yazdım oku istersen 

Ben çok çektim uyku egtimi verdim
0 oy
(63 puan) tarafından
Bitkisel bir damla var ben onunla düzene soktum sadece 2 gün kullandım eczacı önermişti canm 
0 oy
(5,440 puan) tarafından
2 yaş için çok düzensiz uyku düzeni var gündüz iki üç gün uyutma akşam  erken yatırmayı dene inşallah düzene biner hem senin için çok zor hem çocuk için bir düzenli bir rutin oluşması gerekiyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 175 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Dmraysegul (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
23 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
7 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asenaninannesi1 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 295 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,748 soru

24,173,681 cevap

335,998 kullanıcı

...