0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Kizlar bir oğlum var 3 yaşında gündüz uykuyu bıraktı ama gece benle uyuyor ve sese çok hassas . Allah izin verirse 1 aya bir oğlum daha olacak nasi olacak gece uykuları diğer oğlumda ayrılmaz ve sese hassas nasil olacak gece uykuları sizler nasıl yaptinzi

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu yapman için geç değil mi ayrı yatmasına alışması lazım 3 yaş olmuş birde bebek geliyor senin için çok zor olur şimdiden alıştırmaya başla 
-Reklam-
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Bende şurada bekleyeyimm ( muhtemelen kucugun yatagını ayırman gerekecek ama cok zor benimki de benimle uyuyor bende ilerde naparım diye kafaya takıyorum şuan 18 aylık)
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Uykusuz her gece şarkısı o halde benden size gelsin aynı durumda olan ben eşim destek olmasa uyku yüzü görmüyorum
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Alışacak annesi
0 oy
(7,985 puan) tarafından
Benimkide babası ile uyurdu hep kardeşi doğunca yatağın yanına yer yatağı yaptık orda uyudu şimdide yerde kardeşi ile yatıyor 

Sese alışması için doğdu günden  beri alıştırdım ikisini de sese filan kolay kolay uyanmaz lar
0 oy
tarafından
3 4yaslarinda kızlarım odaları ayrı uyku vakitleri gelince yanlarında uzanıyorum uykuya daldiklarinda odama geçiyorum oğlum yanımda beşiğinde yatıyor Onuda ayiricam yanlarına 
0 oy
(13,443 puan) tarafından
Canim bebek 1 ay sonra dogacak gec kalmadinmi:) benimkide 2.5 yasindayken digeri dogdu ama ben 9aylikken odasini ayirmistim zaten kendi yataginda yatiyodu. Gece nadir uyanir yanimiza gelirdi yada bana seslenirdi. Hala ayni. Kucuk 7.5 aylik bizim odada buyuk kendi odasinda yatiyor
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Odasını ayırmakta geç kalmışsın ve sese alıştırman lazımdı ,bir süre sonra birbirlerinin seslerine alışıyolar ama sen çok geç kalmışsın ya
0 oy
(15,963 puan) tarafından

Valla alışıyorlar birilerinin seslerine uyurken duymuyorlar 

Mesela şuan oğlum emmek için uyandı meme meme diye bağırıyor :) biz balkondayız geç duydum kızım uyanmamış sesine :)

0 oy
(4,584 puan) tarafından
Allah bı kolaylık verir bacım düşünme bunları olmadı gece kalkmiyorsa uyuduğu zaman odasına falan koymaya basla büyüğü ufaktan alışsın biz hala küçük büyük birlikteyiz ama benim kız zaten geç yatar yattı mı da kolay kolay duymaz o yüzden biz rahattik tabi sabaha kadar gaz nobetlerinisaymazsak
0 oy
(9,080 puan) tarafından
İnsani stresten kafayi yedirtiyor. Bende cok hassasim ses knusunA. Cck duysada duymasa da ben. Vc gtmeye korkarim bebek icin de kiİm icinde . Ablamiz anasinifina giderken kardesi oldu. Kendi odasinda kendi uyuyor anlamis2 yasindan beri sorun yok. Ama bebek memeye kalkinca ablasinin uykusunu boler gece . E ablamiz sabah olula kalkiyor 7 de yazik uykusu boluesin. Sabah kalkinca da. Kardesi uyandiririz giyinirken ses yapari diye kirkuma oglan hala yanimda oark yatakta yatiyor. İnanilmaz rahatsizim cok gec kaldim odasi i ayirmakta. Suan ablamiz 1. Sinif daha bile onemli uykusu. 

Kizimi 7 aylikken ayirmistim odasini. Oglan 15 aylik oldu hala yatak odasinda besiginde yatiyor cok geciktim ayirmak icin
(9,080 puan) tarafından
Gunduz uykularinda kizim ses yapar yada sesli knusur diye stresten okuyorum elimde olsam kizi baglayacam vc ye gindermicem.  Kardesi uyandirmasin diye:)) kendinkendine uyusa sorun yok da bitin emek veriyorum yapis yapis emzirmek zorunda kaliyorym tekrar uyusun doye. Su memedne bi kurtulsak da kendi kendine uyumaya alissa az rahat edecem bende

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 300 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 288 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Dilaravedila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 481 göst.
12 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymenn (1,051 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,027 soru

24,148,309 cevap

334,769 kullanıcı

...