0 oy
148 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (473 puan) tarafından

Kızlar dün reçel yaptım. İncir reçeli. Akşam üstüne şeker ekledim kopurmesin diye tereyağı ekledim limon tuzu da ekledim. Kıvamına da baktım olmuştu. Kavanoz a koydum kapattım bıraktım. Akşam baktım etrafı beyaz olmuş dedim açalım yiyelim iyice bişey olmadan. Neyse açtım kapağın içi aynı sirke anası gibi bir kıvam almış. Kaba ki tabaka olmuş. Reçeli desen bildiğin küflü su gibi olmuş halbuki o kadar güzel olmuştu. Bir günde bu hale geldi. Neden olabilir 

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tereyağını fazla mı koydun ki canım donmuş gibi sanki
(473 puan) tarafından
Yok az koydum bı çay kaşıği. Hadi o donmuş desek diger kısmıda su olmus
-Reklam-
0 oy
(844 puan) tarafından
Şekerini az koymuşsundur veya inciri yıkandıktan sonra kurutmadan şeker eklediysen sulanmış olabilir 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 292 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
5 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Tinkirbelll (1,121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,473,797 soru

24,129,920 cevap

333,965 kullanıcı

...