0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (1,193 puan) tarafından
hemde hamileyim elimi hareket ettiremiyorum birsey tutamıyorum aile hekimi acil nöroloji dedi ve sinirlerinn açılması gerek denildi nasil olacak biliyor musun

5 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Benım ellerimde uyusma oluyordu daha sonra baya ılerledı anıden hıssızlık olustu sankı elım hatta kolum komple yok gıbıydı gıdıyo Rum hastaneye ama bısey cıkmıyo ya
(1,193 puan) tarafından
benimde oyle duzelnedi mi
(15 puan) tarafından
Bazen oluyor yine Bı sebep neden olduğunu da bulamıyorlar genetik ama sanırım annemde kardesımde teyzemde de oluyor oyle cok korkuyorum ama sankı sol kolum tamamen felc gbı sıfır hissiyat kotu oluyor ya
(1,193 puan) tarafından
allah yardım etsin canim cok zor
-Reklam-
0 oy
(1,193 puan) tarafından
baska yaşayan yok mu
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Son 1 ay çatal kaşık bile tutamıyordum ben. Birden şişmiştim son ay . Doğumdan sonra yavaş yavaş geçti ellerim. Düzenli de gittiğim özel dr um vardı yine de bişi dememişti
(1,193 puan) tarafından
allah allah küçük cocugum var bide nasil duracağım boyle ooff ya
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Bende de oldu canım uykudan uyanirdim kollarımn ağrısına ellerimle bıçak falan tutamazdm hiç bişey kesemezdm karpal tünel sendromu olabilir bende nöroloji ye gittim gebelikten olabilir doğumdan sonra 8 hafta geçmezse gel dedi 3 ay sonra geçti ama sadece 3 parmağımda kalmıştı uyuşukluk 
(1,193 puan) tarafından
ben o kadar dayanamam ya kucuk cocuk var bana muhtaç nasil yapacagim bilmiyorum
(1,284 puan) tarafından
Canım bı git doktora sanırım magnezyum eksikliğinden oluyormus
(1,193 puan) tarafından
yarın gidecegim insallah. canim 'ya
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bende öyle olmuştum hamile iken. Hamilelikte normalmiş sonradan geçer dedi doktor. Doğumdan bir iki hafta sonra geçti gerçekten 
(1,193 puan) tarafından
ben daha 2 aylik
hamileyim doguma kadar nasıl duracağım ya
(1,330 puan) tarafından
Sizin ki baya erken olmuş . Genel de son aylarda olur muhakkak bi dr a görünün
(1,193 puan) tarafından
aynen yA baya kötüyüm bugun gideceğim insallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mercimek1812 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 492 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
7 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guzelanne1 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,885 soru

24,104,491 cevap

332,613 kullanıcı

...