0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Dünyalar güzeli kızım canı sağolsun dün gece sabaha kadar uyumadı bugünde eşim aramış diyoki iş yerinden izin aldım yarın işe gitmicem kızımıza ben bakıcam hem gece hemde bütün gün sen sadece emzir tamam dedim sevindim eşim eve geldi yemek yedik dediki çukuru izledikten sonra sen uyu ben çiçeğe bakarım yine tamam dedim çukur bitti mutfağa gittim 10 dakika sonra çiçeğimin ağlama sesi geldi odaya geldim çiçeğimin babası horlaya horlaya uyuyo dedim ki neyse uyusun şuan çiçeğimle oynuyoruz 

12 Cevaplar

0 oy
(779 puan) tarafından

Hahahahaa:) olsun adam düşünmüş izin almış böyle bişey yeltenmesi bile çok güzel bence siz gülün ❤️

(188 puan) tarafından
Aynen öyle zaten şuan ağlasamda boş:)
-Reklam-
0 oy
(112 puan) tarafından
Ay hiç gülesim yoktu Ahahaha sen çok yasa emi. ya işte kocalara güvenmek böyle birşey yarı yolda kalırsın kalırız:D
(188 puan) tarafından
Aynen öyle bari söz vermeyin :D
0 oy
tarafından

Hahahah çok güldüm Allah ta seni güldürsün:Den iyisi sende gül. Aynı benimki vallahi.

(188 puan) tarafından
Bide uyuma şeklini göstersem sanırsın kıza 117gün tek başına bakmış yatış pozisyonunu görünce daha çok sinirleniyorum
tarafından
Kiz vallahi esime dedim cocuga bak komsuya gidicem biraz oturup gelirim diye. Tamam uyur git dedi tmm dedim. Cocugu doyurdum uyurdum bide baktim beyefendi coktan dalmış bile uykuya. Iki saat uyudu zaten  çocukta uyandı yani anlayacağın gidemedim☺
0 oy
tarafından

:D :D Valla arada kaldım, ne desem bilemedim şuan eyvah eyvah :dd

(188 puan) tarafından
Bari söz verme değil mi :D
tarafından
Kendinden emin konuşmuş eşin, sonu hüsran olan yine sana oldu canım :D
0 oy
tarafından

Niyeti guzel ama:) seni duusnmus uyuyakalmis yaa:) bence sevinmelisin. Seni dusunmesi soylemesi bile yeter. Allah razi olsun<3

(188 puan) tarafından
Düşünmesi yetmiyor işte neyse uyusun biraz sabah 6da bırakıp uyucam nasıl olsa yarın işe gitmiyor:)
tarafından
Hadi bakalimm :)))
0 oy
tarafından
düzenlendi
Hahaha düşünmesi yeter olsun kız onu demeyen de var ama resmini çek sabah ne güzel çocuk bakıyorsun canm de :)) 
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Haha cok guldum yemin ederim benimkide boyle olur heral şıp die uykuya dalior :D

(188 puan) tarafından
1 dakika içinde uykuya dalar mi insan benimki dalıyor hiç mi derdin yok arkadaş:)
(5,908 puan) tarafından
Sen de benim gibi saatlerce yatakta dolanip oyle uykuya dalanlardansin heral :D valla daliolar anlamiorum daha 1saniye once uyumuodun nasil uyudun hemen die bazen o uyurken kavga ediorum onla tabi duymuor :D
(188 puan) tarafından
Bende eşim uyurken kızımla dertlesiyorum eşim gözlerini açıp çocuğa babasını kötüleme diyo sonra tekrar uyuyor tilki uykusu denir buna
(5,908 puan) tarafından
Aboww seninki hemen uyanior demekki benimki hemen uyansa sen kimle kavga ediosun gece gece delirdin mi der  top patlasa uyanmaz valla o uyurken dogursam haberi olmaz o derece
(188 puan) tarafından
:))))))))))))).....
0 oy
(13,675 puan) tarafından

Düşüncesi bile iyi hem senin yerine de uyumuş :D siz de gülün <3

(188 puan) tarafından
Benim yerime bol bol uyuyor hep nedense ben kıyamıyorum uyandırmaya
(13,675 puan) tarafından
Bunlar hep annelik iç güdüsü :))
0 oy
(106 puan) tarafından
Adam düşünmüş o bile yeter