0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,203 puan) tarafından
İyi aksamlar merhaba disi kırılmış eşimin onun yerine vida atalım.demiş doktor koku sağlam diye çekememiş NASIL.oluyor kizlar basina gelen var mi ya

2 Cevaplar

0 oy
(2,394 puan) tarafından
Benim 4 disimde var canım 
(1,203 puan) tarafından
Zor oldumu
(2,394 puan) tarafından
Hayır canım kolay bir işlem ama vida koyulurken komik oluyor yani hatta   
Bende şöyle bir durum olmuştu evime uzak kalıyor diye kendi dişçime devam etmedim yakın yerde bir yere gittim kalitesiz malzeme kullanmış diş etlerim şişti bildiğin kan topagi oldu tamamen fıstık büyüklüğünde o derece sonra kendi doktoruma gittim kızdı, onunla devam ettim yeni vida koyacakti kötü yapılmış diye onları sökerken biraz zor oldu baya uzun sürdü ama gittiğiniz dişçi iyiyse sıkıntı olmaz inşallah
(1,203 puan) tarafından
İnşallah genç bir bayan tecrübli olduğunu düşünmüyorum ve güvenmiyorum açıkçası korkum var iltihap kapar diye böylede iltihap olur koku olur diyolarmis bakacaz perşembe sabahi ARTIK
(2,394 puan) tarafından
Kanal tedavisi yapmadan mi vida atacak
(1,203 puan) tarafından
Yapcsk galiba
(1,203 puan) tarafından
Sadece demis ki vida atariz perşembe sabahi dışı çekmeye gerek kalmaz koku sağlam cekmek kayip olur demis
(2,394 puan) tarafından
Söylediği doğru ama kanal tedavisi yapmadan vida atılmaz diye biliyorum ağrı yapar ilerde de muhtemelen kanal tedavisi yapar önce
(1,203 puan) tarafından
Tabiki yapar yapar
-Reklam-
0 oy
(519 puan) tarafından
benimde dişinin biri kirikti çekmedi kanal tedavisi yaptı içine vida takip üstüne kaplama dış taktı gayet kolaydi 
(1,203 puan) tarafından
Gerçekten mi inşallah kolay gecer
(519 puan) tarafından
valla benki kolay diyorsan gerçekten kolaydır iki kere dusciden kaçtım üçüncüde kanal tadevisi yapılırken bayıldım
(1,203 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 74 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
28 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Furkimmmmm (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 110595 (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,690 soru

24,158,343 cevap

335,213 kullanıcı

...