0 oy
445 göst.
Moda kategorisinde (1,782 puan) tarafından
Kızlar 2.5 yaşındaki kızıma kışlık alıyorum hepsşni 3 yaş almaya çalışıyorum ama kaç takım almalıyım kaç atlet kaç zıbın. Çok abartmak istemiyorum ama yeterlş de olsun istiyorum siz dolabı nasıl oluşturuyorsunuz fikirlerinizi istiyorum. Aldıklarımı seneye de giysin istiyorum herşey o kadar pahalı ki maalesef…

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Mesela benimki 34 aylık ben ona 3 5 5 yaş alıyorum herşeyi minyon geçen sene çok aldım bu yıl var almam 
-Reklam-
+1 oy
(3,207 puan) tarafından
Bende büyük alıyorum ama gezmelik için bedenine daha uygun birkac takimda alıyorum ki dışarda cok bol durmasın diye en az 7, 8 alt üst oluyor. Bazı kuzenlerinin verdikleride var öyle 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Bence 4 yaş al canım çabuk büyüyorlar  2 yaşındaki oğluma 4 yaş alıyoruz 
(1,782 puan) tarafından
Canım kızçem biraz minyon 11.5 kilo
(7,448 puan) tarafından
O zaman başka senin için dedim çok kısa giyer diye kuzum herşey pahalı artık
(1,782 puan) tarafından
Aslında hep mesela beli tam olan kısa geliyor boyuna gelen belden düşüyor bende seçemiyorum :(
(7,448 puan) tarafından
Lastikli şeyler bak canım beli lastikli olanlardan
0 oy
(18,418 puan) tarafından
Ben 1 yaş büyük alıyorum mesela geçen hafta pazardan atlet aldım 3 tanesi 3 yaş alsam 3 tanesini 4 yaş aldım kıyafet alicam mevsimlk onuda 3  takim almayı düşünüyorum geçen seneden kalma sa var yeterli olur 
(1,782 puan) tarafından
Geçen sene hiç akıl edip bir yaş büyük almadım sadece şişme mont var 3 yaş birde biraz minyon 11.5 kilo
0 oy
tarafından
2 buçuk yas çocuğuna 3 4 yas alacaksın ki seneyede olsun senin alacağın 3 yas anca bu sene olur 
(1,782 puan) tarafından
Minyon şuan 11.5 kilo belinden düşüyor çok büyük olan
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Ben takım almıyorum tayt alıyorum 10 cift falan bi 10 tanede kazak alıyorum kış bitiyo evdeyiz zaten birde seneyede kalıyorsa kardeşi giyiyor iki kizim var
(1,782 puan) tarafından
Çok mantıklı bende tayt aldım
(5,219 puan) tarafından
Valla oyle cnm
0 oy
(23,162 puan) tarafından
Seneye de giysin istiyosan 4 yaş sl bence. Bı de hangi markadan aliyosun. O da önemli. Bazılarının kalıpları kucuk
0 oy
(6,542 puan) tarafından
6 tane mevsimlik takim 

5 tane kislik kalin takim 

2 kalin alt 2 mevsimlik alt 

2 kalin ust 4 tane mevsimlik ust 

5 tane pijama takimi bunlari almisim.

Gecen seneden de 2-3 takim var evde parkta giyer. 

Atlet alacagim 6-8 tane falan. 

Mont alicam gecen sene ki aldigim suan oluyo Kasim indiirimin de falan bitane daha alacagim. 

Bi kac elbise ,kot,sort etek ,gomlek falan almayi dusunuyorum ama acelesi yok yani indirim gordukce alacagim. 

Krese baslayacak o sebeple bu kadar cok aldim. Gecen sene bu kadar almamistim. 

22 aylik ,3-4 yas aldim genelde.
(1,782 puan) tarafından
Teşekkür ederim canın
0 oy
tarafından
Oglum 2.5 yasinda 4-5 yas aliyorum ona uzun bi cocuk, sayi olarak saymiyorum ama alt ust ic atlet birkac parca kalin sweet ve polar takim ve bolca kapsonlu aliyorum kış icin. Yetiyor, e zaten surekli makine calisiyor evde.
0 oy
(4,764 puan) tarafından
Bence kurutman varmi yokmu biraz da ona bağlı kurutma makinen varsa 6 7 takım yeter. 

Ben 4 kalın polarlı pantolon aldım(dışarısı için)

2 aşofman alt 

6 7 orta kalınlıkta tayt aldım (ev için),  

10 uzun kollu mevsimlik penye 

3 kazak

5 alt üst takım 

2 kalın hırka 

3 ince hırka 

3 havlu külotlu çorap

7 orta kalınlıkta külotlu çorap 

10 havlu çorap 

Atkı bere Eldiven 1 tane

2 mont (1 çok kalın 1 orta kalınlıkta)

Benim kurutmam yok ancak 2 günde kuruyor çamaşırlar 
(1,782 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kurutmam yok benimde
0 oy
tarafından
3 yaş alma zaten şuan 3 yaş tam olur 3 buçuk 4 arası al ben hep öyle yaparım atletleri genelde 1 yas büyük alirim polar takimlari falanda büyük alrim 1_2 yaş yıkanınca çekme paylarida var
(1,782 puan) tarafından
Ama minyon 11 kilo şuan
0 oy
tarafından
Gecen senden  hepsi oluyor kizm minyom  

Ama yinede 

10 takım alırım 

Bot alırım 

10 tane  kalin  corap alırım 

3 tane kilotlu corap 

Atki  sapka  eldiven seti alırım 

Zibin  alırım  

Montmz var yeni  
(1,782 puan) tarafından
Benimde kızım minyon 11 kilo o yüzden neyi nasıl alcam bilemiyorum birazcık uysa
tarafından
18 aylık 82 cm 10 kilo alt 18.24 güzel oluyor ust 12.18 küçük 18.24 cuval gibi duruyor
0 oy
(1,791 puan) tarafından

Ben ogluma yaz basinda toplu alisveris yapmistim. Suan yine oyle yapmayi duusunuyorum am henuz tam olarak cikmadi kisliklar. 

Suan 4 adet alt ust takim aldim. 1 tane mevsimlik ceket yagmurluk alacagim, gecen seneki montu olmazsa mont alacagim , 1 kot ceket , bir kis icin ayakkabi veya mont alacagim. Antyadayiz havalarin sogumasina 1,5 ay kadar var . Indirim gordukce takimlarini 10 / 15 kadar alacagim. 10 tane ilave zibin alirim. Coraplarini tamamlarim. 1 veya 2 orgu hirka, disariya da cogu zaman kalin takimlardan giydiriyorum ama 2 pant da alirim. yeter diye dusunuyorum.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 301 göst.
14 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
30 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,464 soru

24,125,037 cevap

333,709 kullanıcı

...