0 oy
1,703 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,024 puan) tarafından

Selam kızlar bende dudak dolgusu var var 2ml kadar bu estetik sayılır mi bilmiyorum ama :) 

27 Cevaplar

0 oy
(297 puan) tarafından
Burun estetiği oldumm
(2,024 puan) tarafından
Iki Arkadaşımda oldu biri memnun digeri memnun değil sen memnun musun? Benm burnum gayet guzel ama kötü olsa hic durmaz yaptirirdim
(297 puan) tarafından
Çok memnunum ilaç bağımlılığım vardı ilaçsız nefes alamıyodum içide dışıda çok güzel oldu doktorumdan memnunum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Suan Kas kontörü ve dudak renklendirmem var seneye bunlara ilave olarak dudak dolgusu ve kalıcı fondöten yaptiracagim
(2,024 puan) tarafından
Kalici fon bende yaptircam
tarafından
Makyajsızda makyajlı gorunmemiz lazım iyiki estetik güzellik sektörü var yoksa ne yapardık:)))))
tarafından
O nasil bisey anam hic birini bilmiyom ne cahil kalmisim :D abdeste fln engel mi ergenlikden kalan sivilce izlerinide goturuyomu acaba bu
tarafından
Hayir engel değil deriye renk veriyor sadece dudak renklendirme dudagin pembe kahve kirmizi vs renkli rujlu gibi görünüyor kas kantoru kaslarina far surmussun gibi bb fondöten cildin fondötenli gibi görünüyor eğer çok ağır cilt lekelerin yoksa o izlerini kapatir
0 oy
(18,657 puan) tarafından
Göğüslerim sarkmış onu düzeltmeyi isterdim param olsa yaparım ama tabi önce araştırirdim günah mı ne derece doğru diye sonra karar verirdim
0 oy
(669 puan) tarafından
Hiç yaptırmadım ama ilerleyen yaşlarda yaptırmak isterim dudağım çok ince mesela biraz dolgu goguslerimde hafif sarktı bebek emzirdik dolayısıyla deforme oldu kilo al ver gögüsümu toparlatmak dudağıma biraz dolgu yaptırmak isterim 
(2,024 puan) tarafından
Dudak dolgumu paylaştım post actim bakabilirsin
0 oy
tarafından
Botoks yaptırabilirim dolgu falan degilde
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Göğüs ve dudak dolgusu istiyorum ya :/
0 oy
tarafından
Estetik sayilmiyo o. Dolgu sayiliyo.

Ama 7-8 ay anca gidiyomjs.

Ben burun estetigi oldum☺️ 3 sene oluyo
(2,024 puan) tarafından
Son postuma beklerim bi bak aşko :D
tarafından
Bayıldım valla çok güzel olmuş ama çok pahalı ya 3 bin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 440 göst.
15 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Gencanne2018 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 813 göst.
7 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Kedimekimm (661 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
13 cevap 838 göst.
14 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervetrm (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,115 soru

24,296,600 cevap

343,813 kullanıcı

...