Ben burda korkularımı dile getirip kimseyi etkilemek istemem ama normali yapabileceğimi hiç ama hiç sanmıyorum, çok araştırıyorum yenmeye çalışıyorum ama olmuyor. Yine de doğuma kadar normal olması için elimden geleni yapmak isterim. Kendi rızasıyla sezeryan olanlar nasıl bi yol izlediniz? (Kimse kimseyi linçlemesin içinde neler yaşıyor, ne gibi korkuları var bilemeyiz.)
Özelde düşünürsen sezeryanla yapıyorlar zaten. Normal doğum sancısı dayanılacak gibi değil ben 5 cm açıklıkla sezeryana zorla devlette sokturdum kendimi . Normal doğuran cidden alfa yani
Ben 6 saat suni sancı aldıktan sonra kafası büyük oldugu için sezeryana alındım açıkcası bende çok korkuyordum normal doğumdan doktor bana utana sıkıla sezeryana almam lazım seni dedi çok sevinmiştim çok sükür benim sezeryanım çok rahat geçti spinal oldum aynı gün ayaga kalktım mutlaka acısı sancısı oluyor normal doğum dada oldugu gibi. Benim ki çok rahat geçti yani sonuç olarak zaten bebeğini kucağına alldığında bütün acılar geçecek sadece onu düşüneceksin ayağa kalkacaksın rahat ol hakkında hayırlısı ne ise o olsun kendini korkutma son zamanlarının da tadını çıkar
Doğum o kadar mucizevi bir şey ki kendiliginden gelişiyor çoğu zaman malesef ki ben üç gün sancı çektim + suni sancı verildi şuyum geldi ve 2.5 santimden fazla acilmam olmadı bebeğin kalp atışları yavaşlayinca acil sezeryana alındım sezeryandan sonra suni sancı etkisi devam etti ve ben artık kendimi camdan aşağı atacak hale geldim bu benim sucumdu normal olsun diye direttim günlerce suni sancı aldım ve bilanço çok ağır oldu dikişim patladı tekrar dikiş atıldı size tavsiyem doktorunuzu dinleyin zaten doktor sizi riske atacak bişey yapmaz ❤️
1,488,339 soru
24,328,847 cevap
345,589 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın