0 oy
4,180 göst.
Diğer kategorisinde (779 puan) tarafından

image

kızlar mizginin ayağı dışa dönük diyordum buyrun size resmi.. Düzelir mi bu Allah aşkına ya. 2 dir ortopediye götürüyorum adam akıllı bişey demiyorlar en son çocuk ortopediye git dedi oda istanbulda tek Bi hastanede var ve randevu bulmak imkansız nasıl yapçam Ben bilmiyorum. Hergün zeytinyağı ile masaj yapıyorum ayak üstüne bastırıyorum alışık olsun diye elimden başka bişey gelmiyor kızlar. Size atmak istedim 

35 Cevaplar

0 oy
(17 puan) tarafından
Doktorun sna bi medikal urun önermesi lazim.. bacagina ayağına  takilan ice donmesini sağlayacak.  Gec kalirsn duzelmesi zorlaşır 
(779 puan) tarafından
Bide normal deyip beni gönderiyorlar dalga geçer gibi
(17 puan) tarafından
Normal olsa her çocuk da olr. Doktorlar da bir garip
-Reklam-
0 oy
tarafından
İstanbul da baltalimanın da var canım çocuk ortopedi sen nerde oturuyordun 
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Canim internetten almaya calis randevuyu belli saatlerde bosluk aciolarmis Rabbim tez zmnda sifa versin insaAllah ablamin eltisinin oglununda ayaklarinin ikisi disa donukmus alciya almislardi kucuktu daha simdi buyudu gayet iyi
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Teyzemin kızı var onun hafif içe dönük tu seraparsiyel hastası ama şükür en hafifindenmis, bebekliğinde hep ortopedik ayakkabı giydi doktorun yazdığından, sonra fizik tedaviye gtti düzenli şuanda 16 yaşında daha iyi ayağı 
0 oy
(334 puan) tarafından
Çocuk ortopedi görmesi lazım. Ve ne kadar erken o kadar iyi. Bir şekilde randevu bulun, imkan varsa özele de gidin. Yürümeden önce halledin yani. Allah denk getirsin. Şifa versin. 
0 oy
tarafından
Canim benim iyi bir doktora gotur bence. Bizim cocuk doktorumuz cok iyi bir doktor. Ortopedi uzmani degil ama sana fikir verebilir götür istersen
0 oy
(59 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşaAllah canım. Ankara da Hacettepe de Akın Üzümcügil var ona gitmeni tavsiye ederim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
İstanbulda hangi hastanede varmış
0 oy
tarafından
Anneannem güneşte bacakları çıplak yatırırdım bebeleri der hep iyice ısıtıp sonra masaj 
0 oy
(704 puan) tarafından
Canım sürekli böle mi basıyor yoksa canı isterse düzde tutabiliyormu
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Bugün için ortopedik ayakkabı var erkenden götür baksın doktor bizim İkizler'in birinde de vardı ayakkabı verdiler düzeldi 
0 oy
(533 puan) tarafından
Canım ayaktanmı dünüyor yoksa dirsektenmi
0 oy
(1 puan) tarafından

Merhaba kızınızın akibetini merak ettim benim kızım da 9 aylık aynen böyle ayagı ne yaptınız tedavi mi edildi yoksa kendiliğinden mi geçti lütfen bana yardımcı olun. 

image

image

0 oy
(3 puan) tarafından
Çocuğunuzun durumu ne oldu nasıl bir sonuca ulaştınız  doktorlar ne dedi acaba ???
(779 puan) tarafından
Biz almanyaya yerleştik canım burdan devam ediyoruz artık
0 oy
tarafından
Benim teyzemin kizida oyleydi bi doktor dedi ayagini bagla guzelce gunese koy 1 hafta boyunca duzelir ve duzeldide 
(779 puan) tarafından
Canım benim kızım engelli . Ve onunki kalmadan geliyor yamukluk yürümeye başlayınca ameliyat olması lazım

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 1,351 göst.
0 oy
25 cevap 2,231 göst.
0 oy
7 cevap 961 göst.
1 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 4,004 göst.

Kategoriler

1,472,784 soru

24,115,954 cevap

333,223 kullanıcı

...