0 oy
467 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
İse gider gelir okey oynama olunca koşar gider evin karşısında dayisigil var toplanırlar 3 günde bir gece 1e kadar sonra gelir yatar ben ona kahvaltı hazırlamak için gerektigindende erken kalkar saatini beklerim herseyi eksiksiz yaparım gereksiz para harcamam hatta hiç harcamam şuan sadece doğumun için gerekli şeyler olunca istiyorum eline geçtikçe veriyor mesela öğlen yemeğinde hazırladım kalktım hiç halim yokken tamam 5 dkkya geliyorum dedi bekledim bekledim en son uzanmaya geçtim geldi binada yok daha isitmadinmi onu niye koymadın bunu niye koymadın herseyde illaki bisey bulup veni kırıyor bisey demiyorum susuyorum bisey desem kavga çıkıyor ve defol git gibi sözler kullanıyor ve hamileyim doğumun özelde olcak 7haftamiz kaldı sabretmeye çalışıyorum yoksa karsilayamam ücreti falan calisamamda 1yasina kadar sabretmem lazım aynı şekilde davranırsa ve beni her konuda çok sıkıyor kısıtlıyor giyim konusunda dışarı çıkma konusunda 1tane bile arkadaşım yok oysaki ama hiç bi şekilde yaranamam napsam beğenmez eve gelir çayını atistirmaliklarini koyarım açar televizyonu orda uyuya kalır ben hadi kalk odamıza geçelim derim bazen daha uyumadan televizyonu kapatırım telefonunu alırım benle ilgilensin diye bırak artık derim koltuğa döner uyur kalır yine benle ilgilenmez herseye vakti var bana yok tamam kötü bi huyu alışkanlığı yok bizim aramızda 10 yaş var belki ondandır diyorum benim heveslerim onda yok ama en başta böyle değildi sabaha kadar benim saçımı okşadı beni izlerdi tabi okadar olmasında beklemiyordum ama işte ne yapacağımı şaşırdım o uyuyor ben ağlıyorum aklıma getirdikce böyle setleri 

5 Cevaplar

0 oy
(5 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Benim babamda böyleydi evine gelirdi arada bi kahveye gider ama bizi sürekli döverdi hep şiddet gördük bence boşan valla annem 27 sene dayandı zamanla dayak atmaya başladı hepimize şimdi de pişman sana saygı duyan ve sevgi gösteren kişiyle birlikte olmalısın dünya ya bita mı gelecen kadın cinayetlerini göz önüne al ve bu kişiliği bozuk insandan kurtulmaya bak bundan sana bi *** olmaz kardeşim....
(8 puan) tarafından
Asla sabretmezdim şu karnimdaki meleğim olmasaydı bi doğsun bisure sağlıklı emziriyim sonra aneanesi bakar ben çalışırım onlar hep benim arkamda zaten benimde babam yok ama annem hep yanımda Allaha şükür
(5 puan) tarafından
Evet canım bence de ama 6 ay anne sütü emzire biliyorsan emzir sonra boşan geç böyle adamla zaman geçmez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye  uyari verdnz iyce çıldırdınz kiz siz bak adamsimz bide
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Şuan yaptıklarının tersini yapmaya başlarsan kıymet görürsün. Önce sen kendine değer ver sonra o seni görecektir emin ol 
(8 puan) tarafından
Görmüyor emin ol denedim herseyim gözüne battı yüzüme vurdu herkesin içinde isteklerin ihtiyaçların bitmiyor para yetistiremiyorum dedi fazla bisey yapmama ragmen en son bu hale geldim ne biseye hevesim hiç bisey kalmadı evden çıkasım bile gelmiyor artık
0 oy
(1,756 puan) tarafından
Yine hangi toksikler uyarı verdi ya. Gerçekten burada bazıları kafayı yemiş. Neyse konumuza dönelim. İlgisiz bir insanla olmaz canım. Yani kendime göre söylüyorum. İlgi manyağıyım. Eşimin ilgisi olmadan yapamam. Ve hamilesin yani. Bir kadin hele ki hamileyken sevgiyse şevkate ihtiyacı var. Yaşla alakası yok bence karakterle alakası var. Kıyafeti, dışarı çıkmayı falan kısıtlaması çok saçma. Seni dışarı çıkarıyor mu? Onun yanındayken de mi kiyafete karışıyor. Ve hamile halinle yaptigin şeyleri kırıcı bir şekilde eleştirmesi okuzlukten başka bir şey değil. Tabiki eksikleri söylersin ama bu başka bir şey. Sanırım öyle bir insanla yapamazdım.
(8 puan) tarafından
Evet yanjndaykende aynı kısa kollu tanık olcak illa daha ilerisi olamaz makyaj yapıp kuaföre gitcektim geçen yaptım kendime bi motive olsun diye bu kilokta nereye kongreyemi gidiyosun dedi sildirdi makyajı bende yapamıyorum ama sabretmem lazım bisure daha ondan sonra bende kurallarımi koyarım ortaya onun gibi işine gelirse gelmessede bosanirim artık dayanamam
0 oy
(8,694 puan) tarafından
İsteklerin ihtiyaçların olacak elbet ve oda senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda gitsin ek iş yapsın o zaman seni nerede nasıl rezil ediyorsa sende aynısını ona yap. Neden hamile halinde kalkıp kahvaltı hazırlıyorsun bu çok saçma? Ben akşamdan sandviç yaparım koyarım dolaba eşim beni uyandırmaz uyandirsa kıyameti koparirım bilir. Yani taviz verme suyuna gitme adam olsun kıymetini bilsin. Sen onu boşanmakla tehdit ettin mi? 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 426 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 466 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 477 göst.
0 oy
7 cevap 358 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,489 puan) tarafından soruldu