0 oy
772 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (701 puan) tarafından
Bebeğim saraliktan hastaneye yatmıştı hemşire.dikkat edin evde çok kimse olmasın dedi bnde kimse öpmesin diye mikrop kapma ihtimali var kimse.opmeyecek dedim kendim  odaya gidip gizli gizli öpüyordum  :) sonrada.kimseye opturmuyirdum 

7 Cevaplar

0 oy
(2,104 puan) tarafından
Onu bende yaptım. Enfeksiyon dan yattı kızım doğduğunda. Çıktıktan sonra doktor kimse öpmesin dokunmasın dedi diye 4 ay maske taktırdım herkese odaya götürüp öpüp koklardim. Kaynanam masken nerde diyince aa unutmusum der takardım :D
(701 puan) tarafından
Bende aynı canm emzircen.diye götürürdüm öperdim.sonra sakın öpmeyin  hastanede yatırmak istemiyorum  çocuğumu  diyorsun:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benzerini yaptim bende asi olmadan kimse opmicek dedim ki dogruuu

Ama takan kim
(3,443 puan) tarafından
Anaaa ben yapmadım şimdi onu yapmam için 3. Yu dogurmam lazım :fdfagagabaha
tarafından
Bide en sevdigim bazen gercektem gece uyumuo ama bazen uyuyo uyusa bile millete hiiic uyumadi cok yaramaz bir bebek diyorum
tarafından
Yap yap yap
Hayalim 3 bebeeee
tarafından
nazar degecek diye demi :)
tarafından
3 kizçe amin :)
(3,443 puan) tarafından
O hayalim 3 kelime değil miydi :dddd
tarafından
Sanirim ondan
Resim falan paylasirim aslinda hama huyuna nazar deger siye korkuom.galiba hep kotuluyorum kizi :):):)
tarafından
Senin iki kizce demi ay cok gzuel
tarafından
benim ela uyumadigi icin hep kotuluyorum :) keske oyle olsa bazen uyuyor uyumadi diyorm bende :)
(3,443 puan) tarafından
He Allah isteyen e nasip etsin ama ben kotayi doldurdum ancak 2 çıkardı bı bedenden :))))
tarafından
Allah bagislasin kocam doktorum ve sezeryan dikisim engel olmasa bi tane daha yapcam hemen

Bide kizim saolsun en etkili dogum kontrol yontemi kendisi ")")":):):):):)")
(701 puan) tarafından
Beni takmışlardı canm kızıyordum cunko
tarafından
gercekten oyle bizimkide butun hepsine fark atar :))) ne zaman niyetine girssk derin uykuda kalkip oturuyo yataga :)
(3,443 puan) tarafından
Eşimin deyimiyle suikastciler onlar :dsfsgsga
tarafından
Fgsgsjajsjiiskakan aynen yavrum ya niyetlenmesemde adamla yanyana uzanacak olsak bile deliriyo :):):):) üc kardes yasioz evde :)
tarafından
Ahahahhaha aynen bak suikastci dogru tanim :)
tarafından
bizimde oyle sarılınca bile hissediyo :) normalde iyice dalana kadar basinda bekliyorum tsm odays gidiyorum esimin yanina oturuyorum mikirdaniyo :) kizim sayende kanka olduk annenle diyo :)
(3,443 puan) tarafından
Siz iyisiniz iş fiile dökülmeden engeller suikast direk öldürücü darbe iş üstünde iken ( ben böyle bişey demedim :dfafsgaca
tarafından
Zuhafafafafagaghajakakeksi
Furun beniiiiii
tarafından
onuda yasadik canim merak etme :)
tarafından
Ay ben yasamadim ay öldüü diye gulme krizine girerim gffvvbhhb
(3,443 puan) tarafından
Gülme komşuna gelir başına cinimmm :P görümcem küçükken yani 7 yasnda filanken görmüş anne babasını ağlamaya başlamış evde 10 kişi kayinbabam evden çıkmış:dafafaga bu veletler her syi yaptırır
tarafından
Benim.o konudaki hayatimi bitirdi :):):):)
Annemler banada para verip kardesini de al bakkala git derlerdi buyuyunce aklim erdi :):)
tarafından
biz evde hirsiz gibi geziyoruz ela uyuyunca bugun odanin kapisi kapali babasinin kapıdan gectigini hissetti kalkti ses falan yok kafayi yiyorum uyku yuzunden. esim soruyo uyur mu dersin hic garantisi yok diyorum :)
(3,443 puan) tarafından
Ahahaha keşke gecede bakkallar açık olsa :Ppp
(3,443 puan) tarafından
Yinede iyisiniz bir tane bizim iki tane evlilik hayatımız bitti :ppp
tarafından
Kankiiiiiii modu demi :) nolcak bole ya :)
tarafından
buyuyunce daha zor uyanip odaya gelecek mi korkusu olur:)
(3,443 puan) tarafından
Anahtar alın odalara ben öyle yapacam çünkü geçen gece boz oturma odasında iken biri suprizzzzz diye içeri zıpladı :dsfsfsfsfs çok tehlikeli :dfafs
tarafından
Eyvahlarrrr olsun :) o zaman kardesim annemleri salomda gordugunde sordugu soruyu sorcam
Sizin yayak odaniz yokmuuuuu :)
tarafından
kiz seninkilerde hic bos durmuyomus he :)
(3,443 puan) tarafından
Ehehhe doğru walla bı bakkala gönderiyorlar bı basılıyor lar :dsfafafa
tarafından
bakkaldan da ne aldiriyorllarsa hangi ara bitiyo isleri tovbe yarabbim annr babanin özelini konusuyoz
(3,443 puan) tarafından
Onlar da gençti :P
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Göbeği 4. Gün sabahı düştü doktora gitmiştik o gün aynı zaman da kontrol vardı doktor da 2 GÜN sonra yıka demişti ama ben kaynanam evde diye yıkamak yasak 3 gün sonra yıkıcaz demiştim. Çünkü annem 3. Gün sonra gelecekti sjsjsjsjsjsj yıkamak anneme nasıp oldu. Ohh ilk banyosu ona nasip olmadı ya çok mutlu oldum o zaman 
(3,443 puan) tarafından
Kötü  gelin :dsgagaga
(2,860 puan) tarafından
Ay az bile onlara valla hemde çok az :D
(701 puan) tarafından
Hahaha bnde kaynanam yıkıyor diye çocuğu  sabah erkenden yıkayıp o gelince ben yıkadım demistim:)
(2,860 puan) tarafından
Valla ya hastaneden çıktığımız gün tutturdu ben yıkıcam ben yıkıcam. Hergün yıkamak için saçma sapan şeyler uuduruyordu. Doktor göbek düşene kadar yıkama dedi hala zorluyor biz eskiden şöyleydik böyleydik doktor bi *** bilmiyor sen onlara bakma diyordu deli ederdi :D bende inat ya yıkatmadım hiç çatlasın patlasın :D
0 oy
(658 puan) tarafından

Kilolu oldukları için 1.5 aylık bebişim 3 aylık dedim çok hareketsiz bebişin dediğinde normalmiş doktora götürdük dedim :D

(701 puan) tarafından
Bnde 9 aylıkken  hep yaşında  diyordum  :)
0 oy
tarafından

Kızım biraz toplu bir bebek  nazar değer diye hiç doğru kilosunu söylemiyorum çevreme :D

(701 puan) tarafından
Bende yaşını büyütürüm hep :)
tarafından
Ayını da büyütüyorum tabikide :D annelik duygusu işte
(701 puan) tarafından
Napalim.nazar olmasındansa büyük olması daha iyidir
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Sabaha kadad uyur uyanmaz bazen anneme eşime bile hic uyumadi deli etti gece diyorum

Cunku anne babanin bile evladina nazari degiyo
0 oy
tarafından

Bugün kiz hic durmadi askm yemek yapamadim disarda mi yesek :angel:

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,356 göst.
0 oy
6 cevap 494 göst.
20 Eylül 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde sabah-ruzgari (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 99 göst.
4 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 303 göst.
7 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,096 soru

24,081,886 cevap

331,241 kullanıcı

...