0 oy
1,689 göst.
Diğer kategorisinde (1,929 puan) tarafından
Kızlar dün haber aldım kadın ailesinin yanından dönmüş döner dönmez eşi ile temizlik falan yapmışlar çok yorgun oldukları için bebeği de alıp uyumuslar gece kadın kalkıyor Bebek yok evi geziyor yok bir banyoya giriyor bir buçuk yaşındaki bebek banyo kovası 20 kiloluk olanlardan yarısına kadar su imiş çocuk içine kafa düşmüş ve boğulup ölmüş polis falan geldi doktor geldi ilk bulgu kendi düştüğü yönünde imiş kadında adamda kafayı yemek uzereler çok zor ya Allah düşmanımın başına vermesin

30 Cevaplar

0 oy
(2,800 puan) tarafından
Gerçekten çok üzüldüm ama çocuk gece kendi mi kalkıp banyoya gitmiş anlamadım ki
(1,929 puan) tarafından
Valla gece durmadan uyanan bir çocuk imiş korkmasın diye lamba falan açık kalıyormuş oda gezerken oraya gitmiş
(2,800 puan) tarafından
Cidden çok kötü allahim yardım etsin
-Reklam-
0 oy
(208 puan) tarafından
Rabbim ailesine sabirr. Versin inşallah çok üzüldüm 
(1,929 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Evet bı yerde daha onhs bu dediğin buraya yazdığın için teşekkür ler herkesi aydınlatmış oldun
(1,929 puan) tarafından
Aynen canım bilmeyen dikkat etmeyen herkese örnek olmalı
0 oy
(766 puan) tarafından
Ayy tüylerim diken diken oldu Allah sabır versin ailesine.bende bebeğim bazen erken uyanıyor ses yapmadığı için uyandığını görmüyorum o yüzden tehlikeli ne varsa kaldırırım kapıları kapatırım sadece bizim yatak odası kapısı açık olur yanımıza gelmesi için.
(1,929 puan) tarafından
Olması gereken o canım
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Allah sabır versin bebek olan evde su dolu kova çok büyük hata bunu dusunebilseydi keşke. Ahh giden geri gelmiyor Allah bol bol dayanma gücü versin
(1,929 puan) tarafından
Amin inşallah canım evet hata
0 oy
(1,129 puan) tarafından
Valla oğlum 3 yaşında ve hep korkmusumudr anahtarla salon mutfak kitleriz anahtarı saklarız çocuk aklı ve uyku hali yani ne olacağı belli olmaz Allah sabır versin çok zor bj.durum
(1,929 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(15 puan) tarafından
Ayy çok kötü yaa Rab'bim sabir versin çok zor ben bile gece uyuyor bişey olur kusar filan duyamam sesini diye korkuyorum Rab'bim kimseye gostermesin
(1,929 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(3,895 puan) tarafından
İlk çocukta çok ihmal oluyor benimde kız bir buçuk yaşındaydı oynuyordu bende mutfakta makineye bulaşıkları diziyordum bir an ortadan kayboldu.Odanın penceresi havalansın diye açıktı koltuktan pencereye tırmanmış ayakları havada aşağı sarkıyordu.Şükür düşmedi aldım yanıma götürdüm pencereyi kapattım.Ama çok korkmuştum şimdi büyüdü ama o günü o yaşadığım korkuyu unutamıyorum.
(1,929 puan) tarafından
Rabb'im muhafaza eylesin
0 oy
(800 puan) tarafından
Allah ım sabır versin yavrularımızı korusun
(1,929 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Ayyyy çok üzüldüm ya Allah yaşatmasın kimseye Allah sabır versin 
(1,929 puan) tarafından
Amin inşallah canım