0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

image

Iyi geceler kizlar doktor idrar yolu enfeksiyonu oldugunu soyledi mide bulantisi var karin agrisi var ne zaman gecer bu enfeksiyon bilen varmi doktor bide dun bu ilaclari verdi ama kac gun kullancami soylemedi kac gun kullaniliyo kullanan varmi bu ilaclari bilen var yazabilirmi size zahmett sağolun

2 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Fotoğraf yok canim 
(32 puan) tarafından
Unutmusum canim ekledim
(9,610 puan) tarafından
Bendeki ilaçlar farklı bunları kullanmadım ama geçene kadar kullan sonra git yine tahlil ver enfeksiyon devam ediyosa ilaçlara devam edersin etmiyosa bırakırsın zaten
(32 puan) tarafından
Gerek varmi bidaha gitmeme gecmezmi ilaclar bitince ya
(9,610 puan) tarafından
Tabi tedbir amaçlı gitmen senin için iyi olur en azindan kafan rahat olur,geçti sanırsın ilaçları bırakırsın bidaha devam eder o yüzden en iyi tahlil sonucu gösterir geçip geçmediğini çünkü her enfeksiyon ağrılı olur diye bise yok mesela bende enfeksiyon var gebeyim,ilk olduğumda sanki sezeryan dikiş sancısı çekiyorum gibi ağrılarım vardi ilac içtim ağrım geçti ama hala enfeksiyonum devam ediyo bende devam ediyorum ilac kullanmaya
-Reklam-
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Antibiyotik vermiştir muhtemelen. Kutu bitene kadar kullanmalısın. 3 gün sonra ağrın geçmiş olur. Antibiyotik 3 güne etki eder. Boool su içmelisin bu süreçte. Çok geçmiş olsun :)
(32 puan) tarafından
Çok sağol canim allah razi olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 316 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,557 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,811 soru

24,077,583 cevap

331,025 kullanıcı

...