0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,135 puan) tarafından
Kızlar ağlamak üzereyim bebeğim saat 5 ten beri hiç uyumadı gündüz de yarım saatte bir uyanıyordu ama 5 ten sonra hiç uyumadı emziriyorum gözleri kapanıyor uykuya dalıyor yerine yatırıyorum yok başlıyor ağlamaya ayağımda sallıyorum kucağımda gezdiriyorum yok uyumuyor gözünden uyku akıyor ama uyumuyor naparsam yapayım 

5 Cevaplar

0 oy
(6,695 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canım  bı sıkıntısı mi var ki gazı falan mevsim geçişlerinden karnı ağrıyor olabilir 
(7,135 puan) tarafından
Gazı yok bence iki üç gün önce çok gazı vardı karnı taş gibiydi bugün iyi yumuşak gazı olsa anlardım galiba gazdan kaynaklı değil
-Reklam-
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Gazı olabilir. Bir de emzirir emzirmez yatırmayın 10 dakika kadar dik pozisyonda tutun. Midesi de rahatsız oluyor olabilir. 
(7,135 puan) tarafından
Tutuyorum canım evin içinde dört dönüyoruz eşimle ama uyumuyor ağlamaktan yoruldu artık yerine yatırdımız anda basıyor ağlamayı
(5,414 puan) tarafından
Aç olabilir ya da gazı olabilir. Ya da senden ayrılmak istemiyor da olabilir. Yanına uzanmayı denedin mi?
(7,135 puan) tarafından
Yatarak emzirdim biraz yattım uyudu diye kalktım 5 dk sonra falan yine başladı ağlamaya yapmadığım kalmadı bu saat oldu hala sallanmak istiyor bırakınca ağlıyor şimdi bende ağlıyacam valla
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Canım açtır yüksek ihtimal o yüzden uyumaz, ayaklarını kendine doğru çekiyor mu ?
(7,135 puan) tarafından
Yere vuruyor ayaklarını indirip kaldırıyor çok tepiniyor sanki ağlarken ama kucaktaykrn memedeyken iyi
(7,448 puan) tarafından
Gazı var canım, ebebekten kiraz çekirdeği kemeri ve patikleri var mikrodalgada bir dakika ısıtıyorum gazı rahat çıkıyordu şimdi yapabileceğin güzel ılık bir banyo sonrasında masaj öyle uyur kuzum karnını ayaklarını sıcak tut sende tabi baktın uyumuyor ona rağmen açtır sütün ne durumda ?
(7,448 puan) tarafından
Yorgunluktan da uyumaz banyo yaptırın rahatlar uyur
(7,135 puan) tarafından
Sütüm sabah çok azdı zaten o zaman açlıktan durmuyordu belliydi bolca su içtim bol soğanlı mercimek çorbası yaptım bol soğanlı bide ıspanak yemeği yaptım yedim soğan ve ıspanak Süt yapar diye Süt yapıcı çay içtim ama bebek sürekli  5 dk da bir emdiği için hiç anlayamadım sütüm varmı yokmu çünkü meme dolmadan emiyordu bebek. Banyoyu da öğlenleyin yaptırdım hiç fayda etmedi bu saat oldu hala beşikte sallıyorum
(7,448 puan) tarafından
Kuzum aç bebeğin mama söyleyin getir vs ya da nöbetçi eczaneden mama alın rahatlar içinde aç o çocuk uyumaz
(7,448 puan) tarafından
Uyumasını bekleme bebeğin bebeğin aç kuzum sen dediğim gibi yap sma optipro alabilirsin besleyici ve anne sütüne en yakın mamalardan gönül rahatlığıyla verebilirsin ama içine her bir ölçek için bir çay kaşığı zeytinyağı koy çünkü mamaların sindirimi anne sütüne göre bir tık zordur zeytinyağı ile rahat yapar alışana kadar her mamasında koy
(7,135 puan) tarafından
Getir bu saatte getirir mi acaba 15 dk dır uyuyor çok şükür ama yine uyumazsa sipariş edicem valla çocuga da bize de yazık
(7,448 puan) tarafından
Getirebilir kuzum , banabiyede bi bak tabi kuzum yorgunluktan uyumuştur ama uyanır
(7,448 puan) tarafından
Bizde getiriyor 1 numara alcaksın kuzum
(7,135 puan) tarafından
Sipariş edeyim bari bugün içmezse bile evde bulunsun böyle zamanlar için. Marketten almak aklıma geldi ama kapanmıştır diye yollamadım eşimi normalde kullanmadığım için hiç aklıma gelmemişti sipariş etmek saol yardımcı olduğun için canım Allah razı olsun
(7,448 puan) tarafından
Ver kuzum içicektir önce 30 cc ver içme suyu olmalı ve hafif ılık olmalı eline dök bileğine yakmazsa sorun değil baktın daha istiyor 60 ccye çıkar kuzum bakma ayına bazı bebekler çok içer benim iki oğlumda öyleydi mesela miniğim 450 CC içmişliği var kırkı çıkmamıştı düşün o kadar içmişti Şok olmuştuk ilk oğlum 2 aylıktı 350 CC içmişti o yüzden dene bak anlarsın zaten biberonu bitince ver hala çekiyorsa hala açtır istiyordur

Rica ederim canım benim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, haber ver lütfen aklım kalır ❤️
(7,135 puan) tarafından
Günaydın canım akşam ödeme için kartını istedim eşimin uyandırdım şimdi adam siparişi getirir zile basarsa tekrar uyanır kendine iş çıkarma zsten uyuyor dedi bende biraz durdum Bi tane rezene çayı içtim hem uyanırsa uykumdan uyanmayayım diye baktım güzel güzel uyuyor taa ki gece 4 e kadar. 4 saat uyumuşuz ilk defa. Şimdi tekrar kalktı sütüm birikmiş baya güzel güzel emiyor atlattık galiba çok şükür ne zor Bi akşamdı. Ama bugün ilk işim eczaneden mama almak olucak nolur nolmaz evde bulunsun.

Verdiğin değerli bilgiler için de çok teşekkür ederim Allah razı olsun cnm çok saol var ol :)
(7,448 puan) tarafından
Kuzum çok sevindim maşallah  :)evet mutlaka al canım yorgunluktan uyudu çünkü bebiş hem emzir sonrasında mamayı verirsin ❤️

Rica ederim canım benim ne olcak her zaman özelden de yazabilirsin yardımcı olurum ❤️ :)
0 oy
tarafından
Emmesi nasıl ya açtır ya da gazı vardır bence. Uyumaması için başka ne sebebi olacak bir aylık bebeğin
(7,135 puan) tarafından
Gazı yok gibi gazlı oldugu zamanlar ki gibi davranmıyor emmesi de iyiydi aslında ama 5 10 dk da bir emdiği için sütüm birikmeden, bilmiyorum doyuyor muydu meme hep ağzında ama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,260 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevdatanesi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 508 göst.