0 oy
115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Bebeğim de işhal vardı bugün de post açmıştım zaten pazartesi günü randevumuz var ama bebeğim az önce garip garip ses çıkarttı böyle domuz sesine benzer bir ses burunlarını açtım güzelce fakat hala daha aynı sonra korktum iyice ciğerlerine iner diye 

Ventolin cortair zaditen vardı elimde onları verdim hava makinesi ile bir kere daha olmuştu doktor vermişti zaten ama şuan biraz daha iyi gibi sizce iyi mi yaptım kötü mü

3 Cevaplar

0 oy
(53,867 puan) tarafından
hepsini mi karistirdin
(2,203 puan) tarafından
Evet canım
(53,867 puan) tarafından
corteir kortizonlu onunla karistirma dedi doktor bize suan krup olmak uzere eczaci cok vermeyin demis doktoruna.sor canim karistirma
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Beneğin nekadarlık ventolin cok zararlı bebeklere serum fizyolojik koyup buharını verseydin keske
(2,203 puan) tarafından
8 aylık canım ama doktorumuz 2.5 aylıkken verdi hastayken açmadı ki serum fizyolojik son çarem buydu gerçekten de
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Zatiden iyidir elimde hep olur hava makinası ile yapmışsın eğer serum fizyolojik açmadıysa serum fizyolojik koyarak ver havayı zatideni direkt ver
(2,203 puan) tarafından
Hepsini makinede verdim canım açıkçası bu hava işinde yeniyim ben zaditen öyle verildiğini bilmiyordum aklımda bulunsun ama bundan sonra öyle yaparım ama galiba iki çeşit var eczacı kafamı karıştırdı şurup mu damla mo dedi damla dedim tamam dedi makineye koyabilirsin dedi
(7,448 puan) tarafından
Damlayı kullanıyorum ben hava ver ama sadece serum fizyolojik koy canım kafana göre karıştırma sonra ters etki vs olur
(2,203 puan) tarafından
Canım bebeğim daha önce 2.5 aylıkken hasta oldu o zaman doktor verdi hepsini anlattığı gibi yaptım yani 2.5 aylık bir bebeğe uygunsa 8 e de uygundur diye düşünerek yaptım bilmiyorum ki valla ama pazartesi günü sorucam tekrar teşekkürler tekrar
(7,448 puan) tarafından
Valla 2,5 aylıkken en fazla zatiden veriyor bizimki , sor bi kuzum ama zatideni damla olarak kullan devam et ama damla şeklinde direkt ver

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.
18 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 913 göst.
24 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,133 soru

24,068,125 cevap

330,483 kullanıcı

...