0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhabalar sağlık ocağından geliyorum yüksek miktarda enfeksiyon var idrar yolumda. Normal doktor kontrolum 2 gün sonra.. sağlık ocağındaki doktor kendi doktorun görsün ona göre ilaç yazsın dedi 2 gün daha beklemek istemiyorum akşam acile gitsem ilaç yazarlar mı. Ve birde onun dışında evde bol su içmek dışında başka ne yöntem biliyorsunuz idrar yolu soktrucu olarak doğal yöntem 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
İdrar yoluna bol sudan başka bişey iyi gelmiyor doktora gidince kadar suyunu iç bence 
(79 puan) tarafından
Aşkım sağlık ocağında ki de öyle dedi de ne kadar icsemde aşırı fayda etmiyor başka doğal yolu biliyormusun peki
tarafından
Hamile değilim ama bu sorunu bende yaşadım hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum ama nioli yağı kullanmaya başladım doktora danışın isterseniz
-Reklam-
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Sen kendi kontrolün olan doktora got 2 gün bekleme bence geçmiş olsun
(79 puan) tarafından
2 gün sonra ama doktorum orada oluyor canım o yuzdne teşekkür ederimm
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Ben nioli yağı kullanıyorum benim tüm derdimi görüyor. İki hamileliğimde de sayesinde enfeksiyon hiç yaşamadım. Çocuğum da doğduğundan beri bu yağ sayesinde enfeksiyon yaşamadı. Çünkü ben antibiyotiği asla evimd dahi sokmuyorum. Sonuna kadar tavsiye ederim. 
(79 puan) tarafından
Aşkım detaylı anlatır mısın nasıl kullanıyorsun nerden alıyorsun doktoruna danistin mi yazarmisin hepsini
tarafından
Bende öğrenebilirmiyim sürekli terar eden enfeksiyon var dr a sordum dün yağı bilgim yok bişiy diyemem dedi.. bi zararı olur diye korkudan kendim de alıp kullanmak istemedim..
(2,737 puan) tarafından
Kuzum bildiğin her iç camasiri değiştirirken çamaşıra 7 8 damla damlatiyorum. Hatta böyle hastaysan 10 15 damla damlat. Ama baya yakar yani hissedersin o acıyı. o kadar damlatinca baya hissettiriyor. Aktardan ya da eczaneden alabilirsin. Doktora danıştım ama ilaç kullanmadigimi biliyor kendisi. Kullanma dese de kullanacagimu bildiği için kullan dedi. Hatta kendisi de benden sonra çocuklarına kullanmaya başladı. Yani benden duyup yapmaya başladı. Yani doktorlar ne olduğunu bile bilmeyebiliyor. Bi de taharetlenirken maşrafaya 1 tatlı kaşığı karbonat koyup o suyla yıka. Bunun da çok faydasını görürsün.
(2,737 puan) tarafından
İlacı da kesin bırakın. Antibiyotik kullandıkça bağışıklığınız düşüyor. Durmadan tekrar ediyor enfeksiyon. İlaçsız çok rahat atlatırsıniz. Kendimde 30 haftalık gebeyim hala turp gibiyim. Bu de en güzeli zencefil. Böbrekleri temizler atar. Balla karıştırıp yiyin. Bir bardağı geçmemek kaydıyla biberiye ya da kekik çayı için. Bunları yapın antibiyotikten daha çabuk iyilesirsiniz Allah'ın izniyle. Yani benim ilaçlarım bunlar. Doğal olan hiçbir şeyden korkmayın Allah'ın izniyle.
tarafından
Ben ağrı kesici bile kullanmayan insanım ama maalesef tiroid şeker gibi ilaçları kullanıyorum. Gebelikte şekeri kesti. Bu üç oldu enfeksiyon çıkıyo bende 33  haftaya geldim.. enfeksiyon da erkene çekiyo diye duymuştum bide bebeğe zararı olur korkusuyla kullansam ilacı sonra yağ ve sirke olayıyla terarlamasın diye uğraşmalımıyım. Dr direkt ilaç yazdığı için alternatif yöntemler kullanan insanlardan fikir almak istiyorum
(2,737 puan) tarafından
Bişey söyleyeyim mi tiroidin için hiç hacamat oldun mu? O ilaçların hepsinden kurtulursun Allah'ın izniyle. 10 yılı geçti ilaç kullanmayali. Hamileliklerimde bile o takviyeleri kullanmadım. Bacım kurtulun o kimyasallardan hepsi bizi öldürmek için yapılmış maddeler. İnsanları sağlıkla korkuta korkuta hastaliklara mahkum edildik. Benim elimde ibni Sinanin kürleri var. Modern tıp harici herşeyi yapıyorum hepsinden de fayda gördüm. Hamileyken de günde 10 15 tane hurma yiyorum ne kanim eksik ne başka vitaminim. Artık modern tıptan ateşten kaçar gibi kaciyoeum
tarafından
Hacamat genel olarak yaptırdım ama tiroid için değil zaten uzun zamandır kullanmıyordum ilacı çünkü çokda yüksek değildi hamilelikte bebekle ilgili sorun olur korkusuyla başladım tekrar dr verince.. inan ki aynı düşüncedeyim hasta olsam doğal yollarla halletmeye çalışırım ama bebek söz konusu olunca hiç bi şekilde riske atmak istemiyorum açıkçası. Hacamat doğum sonrası tekrar düşünüyorum bu arada kemik ağrılarıma çok iyi gelmişti. şuanki hedef sağ sağlim hamileliği atlatmak.. nioli için ne diyorsun bebeğe bi zararı olmaz değil mi.
(2,737 puan) tarafından
Kız ben senelerdir kullanıyorum zararı olsa benimkilere olurdu. Hiç kalbini bozma kullan :)
tarafından
Sağol canım zaten tekrar ilaç kullanmak istemiyorum  önlem olarak deniycem onu da sirkeli suyu da ❤️☺️
(105 puan) tarafından
Nioli yağı ilk kullanımda içteki enfeksiyonu mu atıyor kullanıyorum afedersiniz geçeceğine yesil renk akintim başladı.  Bir de o nanemsi yapısı yakarak vajinal bölgemi full bacak yanlarına kadar kizartti tahriş etti. Zamanla mi alışıyor enfeksiyon söküyor bilginiz var mı
(2,737 puan) tarafından
Senin enfeksiyonun artık üst duzeye çıkmış kuzum. Akintin yeşil olduğu için vajinal enfeksiyon sebebi. Sana nioli fayda edivermez hemen. Sen vajinal sülük yaptır. Oradaki dert bi düşsün. Orayı ancak o hayv*n temizler. Tabi hamile değilsen. Eşin muhtemelen temizlik konusunda hassas degil seni hasta etmiş. Evet nioli yakıcı uçucu bir yağ. Aslında görevi işte o uçucu yağların vajinadan ve idrar yollarından girip içerideki bakterileri öldürmesine dayanıyor. Hasta değilsek bile 7 8 damlayla düzenli bir sağlık oturtabiliyoruz. Lakin geçen haftalarda benimde hemen rahatsızlık hissetmemle bende boca ettim. 2 gün yandı maalesef ama artık idrarımı yaparken aci hissetmeyince çok yapmanın faydasını da gördüm. Ama yeşile döndüğü için kullansan bile uzun sürecektir tedavin. Rahmimiz kapalı bir kutu. Antibiyotik içsek bile oraya işlemeyebiliyor. Tek doğal çaren sülük diyebilirim.
(105 puan) tarafından
Teşekkürler cevap için hamileyim şu an sulugu bi arastiracagim ne kadar ürkütücü gelse de..
(2,737 puan) tarafından
Hamileyken zaten olmaz. Ben onu her zaman hamilelik planlamadan önce yaptırım. Hatta hamileligimden önce yaptirdigimda içimden yumruk büyüklüğünde et çıktı. Zaten o ay ilk denememden de hamile kaldım. Yani içimizde gerçekten çok büyük pislikler barindirabiliyoruz ne kadar dikkat etsek de
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Benim de cikti enfeksiyon saglik ocagindaki hemsirem altinci ay sonunda genelde gebelerde enfeksiyon cikar dedi. Bugun kendi doktoruma randevum vardi. Bi hap yazmis gunde uc kullanilacak.bi tane de gece icip sabaha kadar tuvalete cikmayacakmisim oyle bisey var biter insallah. 
0 oy
(111 puan) tarafından
Vallaha ben dün bir hasta oldum kemiklerim agriyordu sbaaha kadar uyumadm cocuk gibi agladim kafam desen yerinden çıkacak gibi zonkluyordu gece 5 te acile gittik tahlil yaptılar idrarda enfeksiyon çıktı o kadar cok hastayım ki hani birsey cikmasaydi idrararım da kesin koronayım derdim maf oldum hala yatak döşek yatıyorum ölüyorum sanki yaa hemen ilerlemeden git yaziyorlar ilac antibiyotik yazdi bana bende hamileyim
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Doktorum bana gynomax diye bir fitil verdi içinde 3 tane var 1 tanesini kullandım 24 saat boyunca aşırı şekilde şişti ve devamlı olarak akıntım oldu saat dolunca hem şişi indi hem akıntım bitti ertesi gün o şişkinlikten korktuğum için kullanmadım ama ihtiyacım da kalmadı akıntıyı kaşıntıyı hepsini temizledi 
0 oy
tarafından
Kuru dut canım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 529 göst.
20 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.

Kategoriler

1,466,673 soru

24,034,088 cevap

328,842 kullanıcı

...