0 oy
435 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (136 puan) tarafından
Kanguru kullanimini önerir misiniz kullanipda sorun yaşayan oldumu

26 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından
Valla aldığın marka o kadar önemli ki ben ilk başta kanz markasını aldım ama ne ben ne bebeğim rahat etti 2 kere anca kullanmışımdır sonrasında internetten birinin kullandığı ve tavsiye ettiği bi markayı aldım kullandım o kadar büyük kolaylık ve rahatlıkmış ki anlatamam bebek arabası çok zor oluyo kaldırımın ortasında koca direkler bozuk yollar asansörü olmayan alt geçitler yani neler neler eskiden bunlara hiç dikkat etmezdim ama bebek arabası kullanınca anlıyomuşsun o yüzden çok büyük rahatlık ve kullanışlı diyorum bu arada önerdiğim kangurunun markası huggyberry yani sıfırı çok pahalı ama dolaptan ikinci el kullanırsanız ordan alabilirsiniz ben öyle yaptım zaten bebek ürünleri geneli hep yeni kalıyo 
-Reklam-
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Valla bana hediye geldi canım evim asansörsüz ve 3. Kattayım bebek arabası marketr giderken çokzor oluyordu kanguru ile gidiyordum ama kilo aldıkça zorlaştı ve istememeye başladı hareket kısıtlandığı için bence olsa da olur olmasa da olur tarzı bir ürün asansör varsa gerek bile yok canım şimdi 9 kilo 8 aylık bebek arabası poşet bebek öyle çıkıyorum yukarı keşke ışınlanma gücüm olsa diye diye 
(2,203 puan) tarafından
Yakın yerlerde iş görüyor hastaneye falan onunla gittim markete bayramda bayramlaşmaya bizde motor var bebek arabası ile uğraşmamak için ama onun dışında sayılı kullanılıyor
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Solomombaby markasının almıştım hiçte kullanamadım öyle kenarda duruyor pek seven kullanan da görmedim çevrem de
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Ben 2.5 3 aylıkken basladim tam hatırlamıyorum ama nerdeyse 8. Aya kadar kullandım bel destekli almama rağmen bebis kilo aldıkça   boyun ve kulunc bölgemde agri oluşmaya başladı boyun fıtığim  var zaten bıraktım sonra ama bebis küçükken  kolaylık oluyordu market alışverişi evi toplarken vs 
0 oy
(705 puan) tarafından
Bende vardı iki defa denedim hiç hoşuma gitmedi birde boyum kısa hiç yakışmadı sen bilirsin 
0 oy
(195 puan) tarafından
Solomambaby kullandım kırkı çıktı heryere kullandım bayada kullandım artık ağır gelip belim ağrıya başladı bıraktım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
27 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.

Kategoriler

1,476,072 soru

24,164,098 cevap

335,505 kullanıcı