0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (2,036 puan) tarafından
Kızım 3.5 yaşında. Bugün kreşe başladı. Grip aşısı yaptırmak istiyorum. Yaptırsam mı acaba? Yaptıran arkadaşlar faydasını gördü mü?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Görümcem geçen sene iki çocuğuna da yaptırdı lâkin yine yazın bile hep hasta oldular. Alerji varsa maalesef aşı maşı işe yaramaz sürekli hasta olur.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Grip diğer virüslerden farklı. Her sene mutasyona uğruyor bu yüzden siz a virüsüne aşı yaptırmışken çocuk b virüsüne yakalanabiliyor. Yaptırabilirsiniz tabi ki ama ben grip için aşı yaptırmam. Aşı karşıtı falan değilim, bütün aşılarını yaptıracağım ama grip aşısını gerekli bulmuyorum. Evden dışarı çıkıp kreşe, okula giden her çocuk bir şekilde hasta oluyor nasılsa. Alışkın değiller çünkü. 

Doktora gidin, takviye olarak kullanılabilecek vitaminler, balık yağı vs öğrenin onları verin. Direnci yüksek olsun çocuğun. 
0 oy
(8,041 puan) tarafından
Grip aşısı yaptıranlar genelde daha çok hasta oluyor kaç kişiden dinledim pişman olduklarını 
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Öyle bir hata edip cocuklarin bağışıklığını çökertme lütfen. Grip olmak bi nimettir. Grip oldukça gribe bağışıklık geliştirirler. Grip oldukça genizde biriken mukus tabakası temizlenir, sinüsler açılır, kafasındaki baskı azalir, kafa ağrımaya başlarsa bil ki oralar bile rahatliyordur. Değil çocuklara, hiç kimseye o asiyi yapmayın. Grip olmak sağlıktır. Biz grip olunca seviniriz. Grip olunca kendime nane limonla bile çabuk geçsin diye müdahale etmiyorum. İçimde ne var ne yok dökülsün diye :D 
(656 puan) tarafından
++++++

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 201 göst.
14 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
7 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnosunannesi (184 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,070 soru

23,878,560 cevap

321,233 kullanıcı

...